Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Turkcemizin ilk hali, son hali ve geleceği

Turkcemizin ilk hali, son hali ve geleceği
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Turkcemizin ilk hali son hali ve geleceği
Yıl: 1960
Karşıma aniden cıkınca ziyadesiyle şaşakaldım Nasıl bir eda takınacağıma hukUm veremedim adeta vecde geldim Buna mukabil az bir muddet sonra kendime gelir gibi oldum yuzunde beni fevkalade rahatlatan bir tebessum vardı Ustumu başımı toparladım kendinden emin bir sesle 'akşamı şerifleriniz hayrolsun' dedim
Yıl: 1970
Karşıma birdenbire cıkınca cok şaşırdım Ne yapacağıma karar veremedim heyecandan ayaklarım titredi Ama cok gecmeden kendime gelir gibi oldum
yuzunde beni rahatlatan bir gulumseme vardı Ustume ceki duzen verdim kendinden emin bir sesle 'iyi akşamlar' dedim
Yıl: 1980
Karşıma aniden cıkınca fevkalade şaşırdım Nitekim ne yapacağıma hukUm veremedim heyecandan ayaklarım titredi Amma ve lakin kısa bir sure sonra
kendime gelir gibi oldum nitekim yuzunde beni ferahlatan bir tebessum vardı Ustume ceki duzen verdim kendinden emin bir sesle 'hayırlı akşamlar' dedim
Yıl: 1990
Karşıma birdenbire cıkınca cok şaşırdım Fena halde kal geldi yani Ama bu iş bizi bozar dedim Baktım o da bana bakıyor bu iş tamamdır dedim
Manitayı tavlamak icin doğruldum artistik bir sesle 'selam' dedim
Yıl: 2000
Abi onu karşımda oyle gorunce cuş falan oldum yani Oğlum bu iş bizi kasar dedim fena goceriz dedim enjoy durumları yani Ama concon muyum ki ben
baktım ki o da bana kesik Sarıl oğlum dedim bu manita senin 'Hav ar yu yavrum?'
Yıl: 2020
Ven ay vaz si hor ben cok yani oyle işte birden Off ay dont nov abi yaa Ama o da bana oyle baktı if so aşık len bu manita 'Hay beybi'

858,496Konular
981,804Mesajlar
29,873Kullanıcılar
Üst Alt