Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Hakkında Bilgi

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Hakkında Bilgi
0
69

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Amacı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Nedir

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, devlet tarafından verilen esas eğitime katkıda bulunmak nedeniyle 23 Ocak 1995 tarihinde İstanbulda resmileşmiş eğitim vakfıdır

TEGV amacını 716 yaş arası çocuklarımızın Cumhuriyetimizin esas prensip ve değerlerine alt, mantıklı, ihtiyatlı, özgüven sahibi, düşünen, sorgulayan, kendi iç yaratıcılığını harekete geçirebilen, barışsever, farklı akıl ve inançlara saygılı, insan ilişkilerinde cinsiyet, halk müziği, din, dil farkı gözetmeyen bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunacak eğitim programları ile faaliyetler oluşturmak ve uygulamak olarak ortaya koymuştur

Bu amaçla benzersiz eğitim programları geliştirir ve bu programları ülkenin çeşitli yerlerinde kurduğu Eğitim Parkları, Öğrenim Birimleri, Ateşböceği Gezici Öğrenim Birimleri, İl Temsilcilikleri ve Sosyal Etkinliklere Takviye Protokolu kapsamında ilköğretim okullarında, gönüllüleri aracılığı ile hayata geçirir *

858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt