Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Turkiye Guzeli Acelya Samyeli Roportaj

Turkiye Guzeli Acelya Samyeli Roportaj
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Turkiye Guzeli Acelya Samyeli Danoğlu Roportaj

Miss Turkey Turkiye Guzeli Acelya Samyeli Danoğlu Roportajı

Acelya Samyeli Miss Turkey 2019 Guzellik Yarışması Turkiye'nin en guzel kızı secildi Acelya Samyeli Danoğlu kimdir hakkında bilmek istedikleriniz ve dah afazlası işte bu roportajda

İlk isminizi duyduğunuz da neler hissetiniz?

İlk once anlayamadım Cok heyecanlıydım Hem bekliyordum hem de beklemiyordum Keşke okunsa diye duygu vardır Hala şokta gibiyim Hala tam olarak anlayamadım

Kamp surecinde birinci olmayı bekliyor muydunuz?

Can Bey surekli ozguvenimin eksikliğini soyluyordu Biraz onun ustune gitmem gerekiyordu 40 gunluk surecinde ozguven ve disiplin kazandım Son haftalarda birinci olabilirim diye duşunuyordum

Kamp surecinde kac kilo verdiniz? Hic kilonu olduğunuz donem oldu mu?

Kampta 70 kiloydum Ayca Kayanın onderliğinde az yiyerek 5kilo verdim Yaz başında 80 kiloydum Diyetlerle birkac ayda 15 kilo verdim Yarışmaya katılmaya planladığımda 75kiloydum O surecte de kilo vermeyi başardım

Miss Turkeye katılma hayaliniz var mıydı?

Acıkcası haylimde yoktu Babam ve annem cok istiyordu Hatta annem katılmazsan gozum acık gider diyordu Babam cok istiyordu Yarışma suresince cok desteklediler Buraya gelip, atmosferi gorunce katılmak istedim Dilim de var, eğitimim de var İstanbul Universitesi de ceviri bilimi okuyorum Bu misyonu taşımak istedim

Kac yaşında Turkiyeye geldiniz?

Almanyada doğup buyudum 6 sene once Turkiyeye geldim 8 Sınıfı Almanyada bitirdim Liseye Tekirdağ Anadolu Lisesinde başladım Ailem Tekirdağda yaşıyor Universiteye başlayınca İstanbula geldim Bir ev arkadaşımla İstanbulda kalıyorum

Sevgiliniz var mı?

Ozel hayatımla ilgili konuşmak istemiyorum Ailem de konuşmamı istemiyor

Daha once bir defileye cıktınız mı?

Daha once defileye cıkmadım Bir ajansa kayıtlı değilim Bu işler icin guzel teklif gelirse benimde icime sinerse değerlendirebilirim Hic aklımda yoktu oyunculuk ve modellik Ama olabilir Teklif gelirse geri cevirebilirim, okuyorum Kolay bir bolum değil Yoksa oyunculuk tercih edemem Kesinlikle onceliğim eğitim

Boyunuz uzun diye eleştirirler aldınız?

Lise yıllarımda boyum uzun diye moralimi bozmaya calışanlar oluyordu Yanımda durma diye takılanlar da, insan irisi diyenlerde oluyordu Ben boyumun uzun olmasını dezavantaj olarak gormediğim icin moralimi bozmuyordum

Twittera uye misiniz? Buse Terim ve Ekin Turkmen gibi unluler sizin birinci olacağını soylemişti neler diyeceksiniz?

Twittera uye değilim Guzel yorumlar geliyormuş Onların favorisi olmak da cok mutlu etti Yarışma sırasında duyuyordum, bunlar da beni mutlu ediyordu

Birinci olmasaydınız uzulur muydunuz?

Başarı beni icin sonuc değil surec Kilo vermeliyim ve ozguvenim kazanmalıyım diyordum Bunları kamp surecinde kazandım Dereceye giren ve girmeyen bircok arkadaş elde ettim Birinci olamasaydım kaybetmiş hissetmeyecektim

Sizin favoriniz kimdi?

Benim favorim Cağıl Ozge Ozkul Cok zarif ve sempatik Kendisiyle konuşuyorduk Birinci sen olacaksın diye

Azra Akından sonra Dunya Guzellik yarışmasında Turkiye birinci olamadı Nasıl bir hazırlık sureci gecireceksiniz?

İnşallah Azra Akın gibi bende birinci olabilirim Donanım ve yabancı dilim var Almancam ve İngilizcem cok iyi Zaten Almancam ana dilim gibi konuşuyorum İnsan ilişkilerimin iyi olduğunu duşunuyorum Her ortama uyum sağlıyorum Bunlar yurtdışında ki yarışmalarda cok onemli Disiplin ve sağlıklı beslenme konusunda iyi bir kampta gecirdim Acıkcası zorlanmayacağım Daha onceki Miss World yarışmalarını izleyeceğim Spor yapmayı duşunuyorum Zayıflamaya devam 3 kilo daha vermek istiyorum İngilizcemi biraz daha geliştirirsem iyi olur

Dişindeki pırlantanın bir hikayesi var mı?

Pırlanta 3 sene oluyor Komşumuz diş doktoruydu Ben de acılı kanal tedavisi goruyordum Cok acılı olduğu icin hediye olsun diye kendisi yaptı Lazerle yapıştırdı

Dovme yaptırmayı duşunuyor musun?

Yok duşunmuyorum Aslında daha once istiyordum Annem sırtına ve eline yaptırdığında cok istemiştim Babam ise bir iki sene once, “Hayatının ne yonde şekillendireceğin belli olmaz Bence yaptırma demişti Cok haklıymış İyi ki yaptırmamışım

Babanız daha oncesize yarışmaları izletmiş miydi?

Babam voleybol maclarını izletirdi Milli takımın basketbol maclarına gotururdu Sporcu olmamı cok istiyordu Lisede voleybol oynadım Fakat profesyonel anlamda geliştirmediğim icin bir hayal kırıklığı vardı Bu yarışmaya katılmamı cok istedi Bir daha hayal kırıklığı olmasın diye yarışmaya katıldım Hayatı dolu dolu yaşayım diye hayatı yonlendirdi

Kac kardeşsiniz?

Dort kardeşiz En buyukleri ben,2 kız 2 erkek Sadece kız kardeşim yarışmaya gelebildi Diğerleri kucukler

Kendinizi benzettiğiniz biri var mı?

Benzetilen unluler var Kampta hal ve hareketlerimden dolayı hocalarım Arzum Onan ve Azra Akına benzetiyorlardı

Kariyer olarak kimleri beğeniyorsunuz?

Beyonceyi cok beğeniyorum Kişiliği ve dişiliği ayaklarının yere sağlam basması cok iyi O kadar guclu karakter olmak isterim Onun başardıklarının başarmayı isterim

Dereceye girenlerde İzmirli kızlar yok Sizin icin tuhaf oldu mu?

İki Almanyalı kız var Kaideyi de bozduk

imagesturkiyeguzeliacelyasamyeliroportaj5b0837927c7bc

858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt