Türkiye Güzeli Oldu Ama Nasıl oldu aliye rona nasıl öldü nebahat çehre kaç yaşında nebahat çehre türkiye güzeli cehre turkiye guzeli alımlılık yarışması ekranların bir öteki Aliye Rona'sı gibi görünen Nebahat Çehre çok genç yaşta katıldığı güzellik yarışmasında birinci olmasıyla ilgili neler söyledi RASLANTI GÜZEL SEÇİLMİŞ 1548652850 1548652850 turkiyeguzeliolduamanasiloldu5c4e913806735turkiyeguzeliolduamanasiloldu5c4e913806735 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabernebahat11may&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg NEBAHAT ÇEHRE, ÇOK MINIK YAŞLARDAYKEN KATILDIĞI ÇEKICILIK YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLMASI İÇİN 'TESADÜFEN' YORUMUNU YAPTI Çehre '15 yaşında, daha dünyaya merhaba dememiş bir yaş Bilinçsizlik, gelişmemişlik Bir arkadaşımız tesadüfen katılırken benim de girebileceğimi söylediler Annem azıcık güzelliğe meraklı bir insandı, anneme mizah yapmak istedim 'Senin kızın Türkiye güzeli oluyor' diye Raslanti kendimi orada gördüm ve Tükiye güzeli seçilip Londra'ya gittim Hiç kimseye böyle bir şey tavsiye etmiyorum Çünkü 18 yaşını doldurmalı bir insan ve mutlaka eğitimini yapmalı, mutlaka bir tanıdık olmayan dil bilmeli Çünkü Türkiye'yi temsilcilik ediyorsunuz' diye konuştu