Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Türkiye Güzeli Şevval Şahin'in Yeni Koleksiyonunda Yer Alan Bir Parçanın Çalıntı Olduğu İddia Edildi

Türkiye Güzeli Şevval Şahin'in Yeni Koleksiyonunda Yer Alan Bir Parçanın Çalıntı Olduğu İddia Edildi

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94
s-c4229defc3fc481a285a543c768095590266bcec.jpg

Müzikçi Gülçin Ergül, Şevval Şahin'in yeni koleksiyonunda yer alan bir kıyafetin 'Beni bu duştan uyandırma' klibinde giydiği kıyafete çok benzediğini ve Esra Gürses'in özel tasarımı olduğunu paylaştı.

Üniversitede sanat ve moda eğitimi alan Türkiye hoşu Şevval Şahin, geçtiğimiz günlerde “J By X SEVVAL SAHIN” ismini verdiği yeni koleksiyonunu tanıttı.

Şahin'in sekiz kesimden oluşan “Disco Dream” konseptli koleksiyonu da büyük ilgi gördü.

Ancak tanıtımın üzerinden çok geçmeden koleksiyonda yer alan bir modülün taklit edildiği argüman edildi.

Müzikçi Gülçin Ergül, kıyafetin "Beni bu duştan uyandırma" klibinde giydiği kıyafete çok benzediğini ve Esra Gürses'in özel tasarımı olduğunu paylaştı.

Akabinde Esra Gürses de Gülçin Ergül'ün paylaşımına "Taklitler aslını yaşatır deyip susuyorum" karşılığını verdi.

Sizce benziyor mu? Yorum sizin!

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt