Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Türkiye, İsveç ve Norveç Arasında Üçlü Memorandum İmzalandı

Türkiye, İsveç ve Norveç Arasında Üçlü Memorandum İmzalandı
0
87

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Finlandiya Cumhurbaşkanı Niinistö, İsveç Başbakanı Andersson ve NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'in katıldığı 4'lü tepe sona erdi. Tepe sonrası üç ülke ortasında ortak memorandum imzalandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö, İsveç Başbakanı Magdelena Andersson ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in katıldığı dörtlü görüşme sona erdi. Toplantı 2 saat sürdü.

Görüşme sonrasında Türkiye, İsveç ve Finlandiya ortasında Finlandiya ve İsveç'in NATO üyelik süreçleri hakkında üçlü memorandum imzalandı.

Ayrıntılar geliyor...

Similar threads

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Finlandiya Cumhurbaşkanı Niinistö, İsveç Başbakanı Andersson ve NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'in katıldığı 4'lü tepe sona erdi. Tepe sonrası İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya iştirakiyle ilgili memorandum imzalandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Finlandiya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
NATO'ya üyelik yolunu açmak için Türkiye ile mutabakat imzalayan İsveç Dışişleri Bakanı Ann Linde ülkesinde tenkitlere maruz kaldı. Linde 'Erdoğan'a boyun eğmedik' dedi. Türkiye ile imzaladığı NATO üyeliğinin önünü açan mutabakat nedeniyle ülkesinde tenkitlere maruz kalan İsveç Dışişleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO’ya üyelik müracaatında bulunan İsveç’in, Türkiye’nin taleplerine yönelik 'önemli adımlar attığını' lisana getirdi. İsveç'in Türkiye'nin talepleri doğrultusunda adımlar attığını lisana getiren Stoltenberg, terörle çaba yasasında değişiklikler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Başka hiçbir NATO müttefikinin Türkiye'den daha fazla terör saldırısına maruz kalmadığını belirten NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye'nin güvenlik kaygılarının yasal olduğunu söyledi. Reuters'ın aktardığına nazaran Stoltenberg Finlandiya'da yaptığı açıklamada, Türkiye'nin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Terör örgütleriyle ilintili olduğu münasebeti ile iadesi talep edilen İsveçli siyasetçi Emine Kakabaveh, Türkiye, İsveç ve Finlandiya ortasında imzalanan mutabakat sonrası açıklamalarda bulundu.   Kararı 'Kara bir gün' olarak nitelendiren Kakabaveh, İsveç hükümetini tehdit etti. Dün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt