Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türkiye Uzay Ajansı’nın yönetimi belli oldu

Türkiye Uzay Ajansı’nın yönetimi belli oldu
0
29

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
elon1%2Ejpg

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Türkiye Uzay Ajansı Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Havacılık ve Uzay Teknolojileri Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım atandı.

Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Prof. Dr. Yurdanur Tulunay, Prof. Dr. Sacit Özdemir, Doç. Dr. Lokman Kuzu, Dr. Ahmed Halid Akgiray, Cenk Şen ve Murat İkinci getirildi.

Similar threads

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 13 Aralık 2018'de yayımlanan kararnameyle kurulan Türkiye Uzay Ajansı'nın A takımı belirlendi. Ajansın 7 üyeden oluşan yönetim kurulu Erdoğan tarafından atandı. Resmi Gazete'deki atama kararına göre, eski Havacılık ve Uzay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Ülkemizin uzay teknolojileri alanında çok daha hızlı yol almasını ve çeşitli kuruluşlar tarafından yürütülen projelerin koordinasyonunu sağlamak amacıyla kurulan Türkiye Uzay Ajansı Başkanı ve yönetim kadrosu belli oldu. Türkiye Uzay Ajansı Başkanı ve yönetim kadrosu açıklandı  Türkiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan açıklamanın sonucunda Türkiye Uzay Ajansı'nın başkan takımından kimlerin olduğu belirlendi. 7 üyeden oluşan idare konseyi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atandı. Resmi Gazete'de yayınlanan karara nazaran Havacılık ve Uzay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
 Cumhurbaşkanlığı, Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına ilişkin atama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan birinci Hukuk Müşavirliğine, Serdar Ceylan atandı. Adli Tıp Kurumu Sekizinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp üyeliğine İnönü Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,496Konular
981,661Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt