Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Türkiye ve Türklerle İlgili Twitter'da Yazdıklarıyla Kimi Zaman Güldüren, Kimi Zaman Düşündüren Yabancılar

Türkiye ve Türklerle İlgili Twitter'da Yazdıklarıyla Kimi Zaman Güldüren, Kimi Zaman Düşündüren Yabancılar
0
63

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66
s-35bbfdf1405dea7ecb61a12b6085e1740dcbf152.jpg

Yabancılar ülkemiz hakkında merak ettiklerini veya hakkımızdaki tespitlerini Twitter'da paylaşmaya devam ediyor. Türkiye ve Türkler hakkında son dönemde yazılmış en ilgi çekici tweet'leri derledik.

1. "Neden Türk dizilerindeki gibi görünüyorlar?"

2. "Neden Türk tatlıları 'yasaklı atıştırmalıklara' benzediği halde yasaklı değil ve yeniliyor? Onlar çok güzel, yemesi çok hoş ve harika."

3. "Yine Türkiye'deki sokak kedilerini özledim. Niye bu kadar tatlısınız?"

4. "Başta 'niye herkes Türk dizilerini izliyor, onlarda ne var?' diyordum ama şimdi sebebini anlıyorum."

5. "Arkadaşımla Türk çayı içmeye gittik. Türk kafe sahibine Türkçe şekerlerin nerede olduğunu sordum. O da şeker kabını gösterip 'bunda' dedi. Arkadaşım bana 'neden senin bunda'n hakkında konuştu?' diye sordu."

6. "Eğer neye baktığınızı biliyorsanız D'Arcy Carden açıkça aşırı bir Türk yüzüne sahip. Nedense onun hep Avrupa asıllı Amerikan olduğunu düşünmüştüm."

7. "Anlamama yardım edin, Neden Türk erkekler kuru kafaları seviyor? Kuru kafalar ölümü, uyarıyı, hayatı kutlamayı, savaşçılığı temsil eder ama bu kadar derin anlamlı mı? Sevgilim kuru kafalı takı takmıştı, gülmem durunca onu çöpe fırlattım. Bana ne kadar kötü olduğunu ispatlayan fotoğraf paylaştırmayın."

8. "Neden (Harry Styles) tüm dedikoduları bilen Türk teyzelere benziyor?"

9. "Türkler de bazen ateş ediyor."

10. "Türkler aklını kaçırmış."

11. "En iyi tatlılar Türklere ait. Hadi benimle kavga edin."

12. "Neden Türkler bu kadar çok tweet atıyor?"

858,465Konular
981,142Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt