Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Turkiyede ilk sivil Lise hangisidir

Turkiyede ilk sivil Lise hangisidir
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ulkemizde ilk sivil Lise hangisidir
Turkiyedeki ilk sivil Lise
Ulkemizde 1872 Yılında Kurulan Ve anadilde eğitim yapan ilk sivil lise olarak eğitim tarihimize gecen lise hangisidir?

İstanbul Erkek Lisesi
Daruşşafaka Lisesi
Tarsus Amerikan koleji
Vefa Lisesi

ilk sivil Lise hangisidir

Ulkemizde ilk sivil Lise Vefa Lisesi dir

Similar threads

Ülkemizde ilk sivil Lise hangisidir Türkiyedeki ilk sivil Lise Ülkemizde 1872 Yılında Kurulan Ve anadilde eğitim yapan ilk sivil lise olarak eğitim tarihimize geçen lise hangisidir? İstanbul Erkek Lisesi Darüşşafaka Lisesi Tarsus Amerikan koleji Vefa Lisesi birincil sivil Lise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Turkiyede kac tane askeri lise vardır ? Ulkemizde de sadece beş ilimizde askeri lise bulunmaktadır Askeri liseyi tercih eden oğrenci genelde ailesinden uzak bir şehirde eğitim alacaktır Ama askeri lisede eğitim almanın sonunda da yuzde yuz başarılı olmak vardır Kara Kuvvetlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
230
Istanbulda hangi kolejler var? İstanbul Özel Okullar Safir Koleji Pendik Kampüsü İstanbul, Pendik, Anadolu Yakası Safir International School. … Safir Koleji Silivri Kampüsü … Safir Koleji Bağcılar Kampüsü … VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. … İstek Semiha Şakir Anadolu Lisesi. …...
Cevaplar
0
Görüntüleme
374
KABATAŞ ERKEK LİSESİ Kabataş Erkek Lisesi, 1908 yılından beri öğretim yapan, Türkiye'nin en eski ve seçkin liselerinden biridir Kuruluşundan beri mezunları Türkiye'nin ve Dünya'nın çoğu ülkelerinde dağıtılmış dallarda yüksek başarı kazanmışlardır Hem Kabataş Erkek Lisesi tarihi baştan başa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
İclal Açık Fikirli ilköğretim, lise ve yüksek öğreniminin bir kısmını Ankarada tamamladı Ankara Üniversitesi Dil, Tarih ve Coğrafya fakültesi Tiyatro bölümü Oyunculuk öğrencisiyken Berline yerleşti Berlindeki profesyonel tiyatro çalışmalarının altıncı yılında Türkiyeye dönerek televizyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt