Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Türkiyede uzaktan eğitim veren üniversiteler

Türkiyede uzaktan eğitim veren üniversiteler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Türkiye'de Uzaktan Eğitim Veren Üniversiteler Hangileri

Ahmet Yesevi Üniversitesi
Türk Dünyasının ilk ortak devlet üniversitesi olan Ahmet Yesevi Üniversitesi, eğitimöğretim ve araştırma faaliyetlerini, Kazakistan'da bulunan yerleşkelerinde yürütüyor
Türkiye Türkçesiyle Eğitim Programlarıİnternet Üzerinden Eğitim sisteminde; 1 ön lisans (Bilgisayar Programcılığı), 3 lisans (Bilgisayar Mühendisliği, Idare Bilişim Sistemleri ve Endüstri Mühendisliği) ve 7 yüksek lisans (Bilgisayar Mühendisliği, Idare Bilişim Sistemleri, İşletme, Afiyet Kurumları İşletmeciliği, Yönetim ve Organizasyon, Eğitim Yönetimi ve Lokal Yönetimler) edinmek üzere toplam 11 program çözülmüş olup, takriben 2500 açıklanmış öğrenci ile eğitime devam ediliyor

Anadolu Üniversitesi

Türkiye'de de uzak eğitime geçen üniversitelerimiz var Bunların en başında Anadolu Üniversitesi geliyor Açık Öğretim Fakültesi (AÖF), öğrencilere eMBA, esertifika ve ilgi yönetimi önlisans programı sunuyor Bunun yanında çevrim içi dersleriyle de tanıdık AÖF'nin, ders videoları internetten indirilebiliyor

Gazi Üniversitesi

Gazi Üniversitesi de uzaktan eğitim programına sahip olan üniversitelerimizden İşletme bölümü için verilen uzaktan eğitim programının iki takvim eğitim süresi var

Sakarya Üniversitesi

Sakarya Üniversitesi Adapazarı Yüksek Iş Okulu da uzakta eğitim programına sahip Vize sınavları internet üzerinden yapılabilirken, final sınavları ise kampüsler de yapılıyor

Çukurova Üniversitesi

İktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi, Eğitim Fakültesi ve Adana Meslek Yüksekokulu'nun bazı bölümlerinde uzak eğitime geçilmiştir

Ankara Üniversitesi

Uzak eğitim ayağında Ankara Üniversitesi'nin, Avrupa Bilgisayar Yetkinlik Sertifikası, İlahiyat Lisans Bitirme Programı ve Müzelerde Önleyici Koruma Uzak Eğitim programları var

Bu üniversiteler açık havada keza Mersin Iş Yüksek Okulu'nda bir takım programlar ve ODTÜ'de öbür kurslar şeklinde Uzaktan Eğitim programları mevcuttur *

858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt