Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Turkiyede yetiştirilen Pamuğun yıllara gore uretim miktarları

Turkiyede yetiştirilen Pamuğun yıllara gore uretim miktarları
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Turkiyede yetiştirilen Pamuk miktarının yıllara gore uretim miktarları

Dokuma sanayinin temel hammadde kaynağıdır

imagesturkiyedeyetistirilenpamugunyillaragoreuretimmiktarlari5ad5ed4c97d2c

Uretim miktarı duzenli bir şekilde surekli artmıştır Getirisinin fazla olması nedeniyle ekim alanları surekli artmıştır Modern tarım yontemleri ozellikle sulu tarımla uretilmesi dalgalanmaları onlemiştir

Similar threads

Türkiyede yetiştirilen Pamuk miktarının yıllara kadar imal miktarları Tekstil sanayinin esas hammadde kaynağıdır Üretim miktarı düzenli bir şekilde kesintisiz artmıştır Getirisinin pozitif olması sebebiyle ekim alanları sürekli artmıştır Modern tarım yöntemleri bilhassa sulu tarımla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Türkiye de yetiştirilen baklagilin yıllara kadar imal miktarlarındaki değişmeler BAKLAGİLLER: Baklagiller (Nohut, Mercimek, Fasulye, Bakla, Bezelye), dengelenmiş ve sağlıklı beslenmek için insan sağlığına, ekildiği tarım topraklarına verdiği azot ile toprak verimliliğine katkısı olan, uzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Akdeniz Bolgesinde Yetişen Tarım Urunleri Akdeniz Bolnde ekonomi tarıma dayanır Calışan nufusun buyuk bolumu tarımla uğraşır Turkiyede tarımdan elde edilen gelirin en yuksek olduğu bolge burasıdır Sanayi ise daha cok bolgenin doğusunda, Adana ,Mersin , arasında ve İskenderun'da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Turkiyede sanayi ve sanayileşme Turkiyede sanayinin onemi Turkiyede sanayi kolları Hammaddenin mamul ve yarı mamul duruma getirilmesi faaliyetlerine uretim, uretim tekniğine de sanayi ya da endustri denir SANAYİNİN KURULMASI İCİN GEREKLİ KOŞULLAR * Hammadde Sanayide uretim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Turkiyede Yetişen tarım urunleri ve yetiştirildiği yerler Yurdumuzda Hangi Tarım urunleri Yetiştirilir TARIM URUNLERİ BUĞDAY İlk yetişme doneminde (ilkbaharda) yağış ister Olgunlaşma ve hasat doneminde kuraklık gerekirBu ozelliğinden dolayı Karadeniz kıyılarında tarımı yapılamaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt