Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Turkiye'deki Ortalama Erkek Boyu

Turkiye'deki Ortalama Erkek Boyu
0
184

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ulkemizdeki ortalama erkek boyu kac merak ediyorsanız yazımızda bu konuyla alakalı bilgiler edinebilirisnizTurkiye'de ozellikle erkeklerin ortalama boyu 1726 santimdir

Turk insanının boy ve kilosuna yaş gruplarına gore bakıldığında ise ortalama boy, genc ve orta yaşlı nufusta ulke ortalamasının uzerine cıktığını biliyormuydunuz Ortalama boy 1524 yaş grubunda 1675 santim, 2534 yaş grubunda 1688 santim ve 3544 yaş grubunda ise 1678 santim olarak hesaplanmıştır

Aynı şekilde yapılan araştırma sonucunda Ulkemizde'ki kadınların boy ortalaması 1614 santum olarak tespit edilmiş

Similar threads

Ülkemizdeki sıradan erkek boyu kaç merak ediyorsanız yazımızda bu konuyla alakalı bilgiler edinebilirisnizTürkiye'de özellikle erkeklerin sıradan boyu 1726 santimdir Türk insanının boy ve kilosuna yaş gruplarına tarafından bakıldığında ise sıradan zirve, genç ve orta yaşlı nüfusta ülke...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
Turklerin Boy Ortalaması Turklerin Boy Ortalaması Kactır Turkiye vatandaşlarının ortalama boyu 167,2 santimetre, ortalama kilosu ise 71,5 kilogram olarak belirlenirken, genc ve orta yaştaki nufusun boyu ulke ortalamasının uzerine cıktı Turkiye İstatistik Kurumu (TUİK) verilerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
imagesturkiyedeyenineslinboyuuzuyor5ad7c110a0dd6 Yeni jenerasyonun boyu uzuyor Turkiyenin Boyu Uzuyor Turkiye'nin boy ve kilo ortalaması; Turk vatandaşlarının ortalama boyu 167,2 santimetre, ortalama kilosu ise 71,5 kilo olarak belirlenirken, genc ve orta yaştaki nufusun boyu ulke...
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
Türklerin Yükseklik Ortalaması Türklerin Irtifa Ortalaması Kaçtır Türkiye vatandaşlarının ortalama boyu 167,2 santimetre, sıradan kilosu ise 71,5 kilogram olarak belirlenirken, genç ve orta yaştaki nüfusun boyu ülke ortalamasının üstüne çıktı Türkiye Istatistik Bilimi Kurumu (TÜİK)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Yeni jenerasyonun boyu uzuyor Türkiyenin Boyu Uzuyor Türkiye'nin irtifa ve kilo ortalaması; Türk vatandaşlarının ortalama boyu 167,2 santimetre, ortalama kilosu ise 71,5 kilo olarak belirlenirken, genç ve orta yaştaki nüfusun boyu ülke ortalamasının üzerine çıktıTürkiye Istatistik Bilimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,475Konular
981,253Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt