Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Turkiyenin En Buyuk Aqua Parkı

Turkiyenin En Buyuk Aqua Parkı
0
114

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Turkiyedeki En Buyuk Aqua Park

En Buyuk Aqua Park Turkiye

Turkiyenin en buyuk su parkı Aydının Didim ilcesindeki Didim Aqua Park'tır Didim Aqua Park 60 donum arazi uzerine kurulu, 5 bin kişi kapasitelidir

Didim aquapark bunyesinde değişik derinlikli yuzme havuzları,
adrenalin severler icin kaydıraklar,

yağmur dansı,

tsunami kaydırakları,

dalgalı havuz,

trambolin,

kopuk banyosu gibi eğlenceler bulunmaktadır

imagesturkiyeninenbuyukaquaparki5af65df0663e6

Similar threads

Türkiyedeki En Büyük Aqua Park En Büyük Aqua Park Türkiye Türkiyenin en büyük su parkı Aydının Didim ilçesindeki Didim Aqua Park'tır Didim Aqua Park 60 dönüm arazi üstüne kurulu, 5 bin birey kapasitelidir Didim aquapark bünyesinde öbür derinlikli yüzme havuzları, adrenalin severler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Turkiyenin En Guzel Aqua Parkları Turkiyenin En iyi Aquaparkları Adaland Turkiyenin en buyuk aqua parkı adaland kuş adasındadırAdaland dunyanın en iyi 10 su parkı arasında Aquapark Dedeman Bodrum Bodrum Ortakentte 40000 m² alan uzerine kurulu Aquapark Dedeman Bodrum, Bodrumun ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Ulkemizin En Buyuk Su Parkı Turkiyedeki En Buyuk su parkı Turkiye'nin En Buyuk Su Parkı Aqua Club Dolphin Su Parkı dır Adres ve iletişim bilgileri; Turkiyenin En Buyuk Aqua Club Dolphin Su Parkı Esenkent Mah Cemalpaşa Cad No:1 Bahceşehirİstanbul Tel: 0212 672 61 61 (pbx) Fax...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Turkiyenin Avmleri Turkiyedeki En Buyuk Avmler Turkiyenin En Buyuk Alışveriş Merkezleri Bugun Turkiye de 250′nin uzerinde avm bulunmaktadır ve sayıları her gecen gun artmaktadır Turkiye de yatırımların ve yatırımcıların yeni gozdesi Alışveriş Merkezleri olmuştur Avmler de alışveriş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Turkiyenin en buyuk hayvanat bahcesi nerde Turkiyedeki En Buyuk Hayvanat Bahcesi Gaziantep Hayvanat Bahcesi Turkiyenin En Buyuk Hayvanat Bahcesi Gaziantep Hayvanat Bahcesi Burc Ormanı icerisinde 1000 donum arazi uzerine tahsis edilmiştir Gaziantep Hayvanat Bahcesi, Turkiye'nin en geniş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt