Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Turkiyenin En İyi Eğitim Fakulteleri

0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
En İyi Eğitim Fakulteleri

Turkiyenin En İyi Eğitim Fakulte sıralaması aşağıdaki gibidir:

ANKARA UNV
HACETEPE UNV
GAZİ UNV
ODTU
BOĞAZİCİ UNV
ANADOLU UNV
CUKUROVA UNV
ABANT İZZET BAYSAL UNV
DOKUZ EYLUL UNV
MARMARA UNV

Similar threads

Turkiyenin En İyi Muhendislik Fakulteleri hangileridir En İyi Muhendislik Fakulteleri Turkiye'nin en iyi muhendislik fakultelerinin bulunduğu universiteleri şu şekilde sıralayabiliriz ODTU Muhendislik İTU Muhendislik Boğazici Universitesi İstanbul Universitesi Hacettepe Universitesi Gazi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Turkiyenin En İyi Tıp Fakulteleri hangileridir Turkiyenin En İyi Tıp Fakulteleri aşağıdaki gibi listelenmiştir İstanbul Universitesi Hacettepe Universitesi Ankara Universitesi Ege Universitesi Gazi Universitesi Başkent Universitesi Gulhane Askeri Tıp Akademisi Marmara Universitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Turkiyenin En İyi İşletme Fakulteleri hangileridir Avrupanın En İyi İşletme Okulları 2019 sıralamasında Koc Universite'si Turkiye'yi 71 sırada temsil etmişti Bunun dışında Boğazici Universitesi, İstanbul Universitesi, Orta Doğu Teknik Universitesi, Marmara Universitesi de iyi işletme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
246
Turkiyenin En İyi Hastaneleri Turkiyenin En İyi ozel Hastanesi Turkiyenin En İyi Hastaneleri Sosyal Guvenlik Kurumu (SGK) en iyi ozel hastaneleri belirlendi verdana,geneva Bu hastaneleri puanlamak uzere bir komisyon oluşturuldu Komisyon 400 maddelik kriter testine tabii tuttu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Turkiye'deki Diş Hekimliği Fakulte İsimleri Turkiye'de bulunan bircok diş hekimliği fakultesi var neredeyse Turkiyenin her ilinde bulunan diş hekimliği fakultelerinin isimleri aşağıdaki gibidir Turkiye'deki Diş Hekimliği Fakulteleri ABANT İZZET BAYSAL UNİVERSİTESİ DİŞHEKİMLİĞİ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,496Konular
981,781Mesajlar
29,852Kullanıcılar
han53Son üye
Üst Alt