Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türkiyenin En İyi Otelleri

Türkiyenin En İyi Otelleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2019 Türkiyenin En İyi Otelleri

En İyi Oteller Türkiye

Türkiye iklimi dolayısıyla turizmin merkezinde bir ülke Bu durum otel sayısına da yansıyor yan Türkiyede halen işletme belgeli 2 bin 755 otel bulunuyor

Yatak sayısını esas aldığımızda ise ilk beş yerli otel şöyle sıralanıyor: Crystal (13 bin 380), Rixos (12 bin 150), Pegasos (8 bin 837), Paloma 8 bin 700 ve Kaya (8 bin 404)

Halen tesis sayısı bakımından 6 markasıyla 25 otele sahip olan Hiltonun Türkiyedeki en büyük yabancı zincir olduğunu görüyoruz Yerlilerden Anemon, tesis sayısı açısından 17 otelle listenin ilk sırasında bulunuyor *

Similar threads

2019 Turkiyenin En İyi Otelleri En İyi Oteller Turkiye Turkiye iklimi dolayısıyla turizmin merkezinde bir ulke Bu durum otel sayısına da yansıyor tabi Turkiyede halen işletme belgeli 2 bin 755 otel bulunuyor Yatak sayısını esas aldığımızda ise ilk beş yerli otel şoyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Türkiyenin Butik Otelleri Türkiyenin En iyi Butik Otelleri BEBEK 1950den beri Boğazın gözbebeği İstanbulun en güzel yerlerinden birinde, Boğazın gözdesi Bebekte yeralan, muhteşem boğaz manzaralı Bebek Otel, 1950 yılından beri, her biri İstanbul Boğazına bakan 42 odasıyla hizmet veriyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
En İyi Butik Otelleri BEBEK 1950den beri Boğazın gözbebeği İstanbulun en hoş yerlerinden birinde, Boğazın gözdesi Bebekte yeralan, muhteşem boğaz manzaralı Bebek Otel, 1950 yılından beri, her biri İstanbul Boğazına bakan 42 odasıyla hizmet veriyor Senelerdir Les Ambassadeurs Restaurant...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Türkiyenin En iyi otelleri 2019 yılının anında başında yani kurban bayramında da olabilir fakat tatile gideceğim Gittiğiniz ve bana öğüt edebileceğiniz hoş olteller arıyorum kızlar bana öğüt edin lütfen Otel arıyorum yaşasın tatil çoktan heyecana girdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Ağva otelleri Ağvanın en güzel oteli denildiğinde cümbür cemaat için farklı güzellikler laf konusu oluyor ve bu güzellikleri doyasıya yaşamak isteyen millet başkalarının zevklerine aldanmış oluyorSizlere net olarak Ağvanın hoş otelelrinden birkaçını derledik Piccolo Mondo Hotel Göksu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt