Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Turkiyenin En İyi Şaiirleri Kimlerdir?

Turkiyenin En İyi Şaiirleri Kimlerdir?
0
254

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Turkiyenin en iyi şaiirleri kimler olduğu konusunda fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz arkadaşlarSizce Turkiye'nin en iyi şaiirleri kimlerdir ben aklıma gelen ilk isimleri yazıyorum sizlerdende konumuza yorum yapmanızı ve fikirlerinizi bizlerle paylaşmanızı istiyoruzUlkemizin en iyi şaiirlerinin isimleri

imagesturkiyenineniyisaiirlerikimlerdir5aee5e3dbc78f

Ozdemir Asaf

Attilla İlhan

Orhan Veli Kanık

Nazım Hikmet

Fazıl Husnu Dağlarca

Umit Yaşar Oğuzcan

Faruk Nafiz Camlıbel

Edip Cansever

Murathan Mungan

Similar threads

Türkiyenin en iyi şaiirleri kimler olduğu konusunda fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz arkadaşlarSizce Türkiye'nin en iyi şaiirleri kimlerdir ben aklıma gelen birincil isimleri yazıyorum sizlerdende konumuza yorum yapmanızı ve fikirlerinizi bizlerle paylaşmanızı istiyoruzÜlkemizin en iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Onemli Aşk Şairleri kimlerdir Unlu Aşk Şairlerinin isimleri Onemli aşk şairlerinden bazılarını sıralayacak olursak; Ozdemir Asaf Cemal Sureya Sezai Karakoc Umit Yaşar Oğuzcan Attila İlhan Can Yucel Ahmet Kutsi Tecer Cahit Kulebi Nazım Hikmet Ran Edip Cansever Ahmet Telli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Turkiyedeki En İyi Şairler Arkadaşlar sizlere gore Turkiyenin En İyi Şairi,Şairleri kimlerdir cevaplarınızı bizimle paylaşabilirsiniz Turkiyenin En iyi şairleri Listesine ekliyebilirsiniz Turkiyenin En İyi Şairleri imagesturkiyenineniyisairleri5af17ad5ca2f0 Necip Fazıl Kısakurek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Kayda Değer Aşk Şairleri kimlerdir Ünlü Aşk Şairlerinin isimleri Önemli aşk şairlerinden bazılarını sıralayacak olursak; Özdemir Asaf Cemal Süreya Sezai Karakoç Ümit Yaşar Oğuzcan Attila İlhan Can Yücel Ahmet Kutsi Tecer Cahit Külebi Nazım Hikmet Ran Edip Cansever Ahmet Telli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Unlu bircok şaiirin 10 Kasım gunu ile ilgili Ataturk ile ilgili yazdıkları şiirlerden bazılarını sayfamızda bulabilirsinizŞaiirlerin yazmış oldukları 10 Kasım şiirleri ALT :wwwupluploads10kasimatatrurksiirleri1158710kasimatatrurksiirleri11587ALT Şaiirlerin Yazdıkları 10 Kasım Ataturk'u...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt