Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiyenin En İyi Yönetmenleri Türkiyenin En İyi Yönetmenleri kimlerdir isimleri Arkadaşlar Türkiyenin En İyi Yönetmenleri kimlerdir lakin lütfen sorumda ki gibi Türk yönetmenlerin isimlerini yazın yabancıları değil
Türkiyenin En İyi Yönetmenleri kim
Türkiyenin En Meşhur Yönetmenleri
Yapılan anketler de işte izleyicilerin beğendiği Türkiyenin en iyi yönetmenleri;
çağan ırmak
serdar akar
osman sınav
andaç haznedaroğlu
sinan çetin
yavuz turgul,
ömer faruk sorak *
Türkiyenin En İyi Yüzücüleri Türkiyenin En İyi Yüzücüleri kimlerdir Merhaba arkadaşlar yüzücü kursuna gidiyorum fakat önce orda akıllı olmak için araştırma yapıyorum sizdende Türkiyenin En İyi Yüzücülerinin isimlerini rica ediyorum
Türkiyenin En İyi Reklam Ajansları Türkiyenin En İyi Reklam Ajansları hangileri? Arkadaşlar merhaba, benim sizden ricam Türkiyenin En İyi Reklam Ajansları isimlerini ve bilgilerini bana sunmanızdır Şimdiden tşkler olsun
Türkiyenin En Hoş Erkek İsimleri Türkiyenin En Hoş Erkek İsimleri hangileri nelerdir? Arkadaşlar Türkiyenin En Güzel Erkek İsimlerini yazarmısınız bana
Türkiyenin En Güzel Camileri Türkiyenin En Hoş Camileri hangileridir Merhaba arkadaşlar Türkiyenin En Hoş Camileri hangileridir nerdedir lütfen cevap yazın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.