Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Türkiyenin En İyi Yüzücüleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Türkiyenin En İyi Yüzücüleri Kimler

Türkiyenin en iyi ve en başarılı yüzücüleri AdanaAnkaraİzmir ve İstanbul Anadolu bölgesin'den çıkmıştır

Türkiyenin En İyi Yüzücüleri İsimleri

*Ayhan Karataş

*Aytekin Mindan

*Buket Kültürlü

*Derya Büyükuncu

*Devir Cenk Ulusoy

*Ediz Yıldırımer

*Engin Ünal

*Erdem Sezer

*Halim Şenyürekli

*Kaan Berberoğlu

*Kürşad Tüzmen

*Leyla Asım Turgut

*Nesrin Olgun

*Merve Terzioğlu

*Uğur Taner

*

Similar threads

Türkiyenin En İyi Yüzücüsü Kimdir Türkiyenin En İyi Yüzücüsü Kim Türkiyenin en iyi yüzücüsü hakkında bir ad tahsis etmek kolay değildir ama; Türkiyenin en iyi ve en başarılı yüzücüleri AdanaAnkaraİzmir ve İstanbul Anadolu bölgesin'den çıkmıştır Bu isimlerden bazıları şunlardır: Ayhan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Meşhur Türk Yüzücüler, * Ayhan Karataş * Aytekin Mindan * Derya Büyükuncu * Köklü Değişiklik Cenk Ulusoy * Ediz Yıldırımer * Engin Ünal * Erdem Sezer * Halim Şenyürekli * Kaan Berberoğlu * Kürşad Tüzmen * Nesrin Olgun * Merve Terzioğlu * Uğur Taner *
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Türkiyenin En İyi Yüzücüleri Türkiyenin En İyi Yüzücüleri kimlerdir Merhaba arkadaşlar yüzücü kursuna gidiyorum fakat önce orda akıllı olmak için araştırma yapıyorum sizdende Türkiyenin En İyi Yüzücülerinin isimlerini rica ediyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Turkiyenin En İyi Yuzuculeri Turkiyenin En İyi Yuzuculeri Kimler Turkiyenin en iyi ve en başarılı yuzuculeri AdanaAnkaraİzmir ve İstanbul Anadolu bolgesin'den cıkmıştır Turkiyenin En İyi Yuzuculeri İsimleri *Ayhan Karataş *Aytekin Mindan *Buket Aydın *Derya Buyukuncu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Turkiyenin En İyi Yuzucusu Kimdir Turkiyenin En İyi Yuzucusu Kim Turkiyenin en iyi yuzucusu hakkında bir isim vermek kolay değildir ancak; Turkiyenin en iyi ve en başarılı yuzuculeri AdanaAnkaraİzmir ve İstanbul Anadolu bolgesin'den cıkmıştır Bu isimlerden bazıları şunlardır: Ayhan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt