Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türkiye'nin Yeni 'Tanıtım' Videosu Paylaşıldı

Türkiye'nin Yeni 'Tanıtım' Videosu Paylaşıldı
0
37

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
kultur-ve-turizm-bakanligi-ndan-sen-ne-guzelsin-turkiye-m-dedirten-tanitim-videosu-1626848550.jpg

Kültür ve Turizm Bakanlığı, turizm döneminin tepe yaptığı şu günlerde ülkemizi tanıtmak için yeni bir görüntü yayınladı. Bakanlığın toplumsal medya platformları üzerinden servis edilen tanıtım görüntüsü, Gez Sen Anadolu'yu başlığı ile ülkemizdeki doğal ve beşeri hoşlukları gösteriyor.

Gez Sen Anadolu'yu isimli tanıtım görüntüsü, sadece 27 saniye. Fakat bu kısa müddete, Türkiye'nin tüm hoşlukları sığdırılmış duurmda. Görüntü içerisinde ise başta Kapadokya olmak üzere Türkiye'deki doğal hoşlukların bir kısmına yer verilmiş durumda.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yeni Türkiye tanıtım görüntüsü

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayınlanan tanıtım görüntüsü, vatandaşlar tarafından da beğenilmiş durumda. İnsan, kelam konusu görüntüde adeta "Gitmesek de görmesek de oralar bizim" havasına giriyor. Bakanlığın bu görüntüsünün hem yerli hem de yabancı turistleri etkileyeceği düşünülüyor.

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt