Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Turkiye'yi ve ozelliklerini anlatan şiir ornekleri

0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

TURKİYEM

Guzel denizleriyle, dağlarıyla,
Ovalarıyla, yaylalarıyla, şehirleriyle
Kopruleriyle, taşlarıyla, yollarıyla,
Guzel ozellikleriyle TURKİYEM

Guzel kuşlarıyla, bocekleriyle,
Neşesiyle, cicekleriyle, bitkileriyle
Meyveleriyle, sebzeleriyle, insanlarıyla
Guzel Turkiyem

Turkiye

Bayrağı var aldan kırmızı
Toprağında şehitleri
Vatanı var ozgur yaşayan
Gokyuzunde bulutları
Sevgi desen hepsinden cok
Sevgi varsa mutlulukta cok
Yeşilinden alına, alından moruna
Cicekleri cok
Yurek ister bakmaya
Ekini var tarlasında
Suyu var ırmağında
Eli kolunda, aklı yerinde
Canı burnunda Turkiyemin!

Similar threads

Cennet Vatanımız Turkiye'mizi en guzel anlatan kısa şiirleri bir araya getirdik sizler icinSayfamızda Turkiye ile ilgili kısa şiirler bulabilirsiniz ALT :wwwupluploadsturkiyesiirleri27576turkiyesiirleri27576ALT CENNETİM ANADOLU Ey Turk, Turkun oğlu, Yurdum guzellik dolu; Toprağım gul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
230
Turkiye'yi ve ozelliklerini anlatan şiir ornekleri verir misiniz? Guzel Turkiye Uzunca yurudum yollarında Deresinden koprusunden gectim Dağlarından akan pınarlarında Buz gibi akan sularını ictim Turkiye Zumrutten yeşil Gollerinden,ırmaklarından gectim Dağlar,ovalar,ormanlar yiyeşil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Türkiye'yi ve özelliklerini anlatan şiir örnekleri TÜRKİYEM Hoş denizleriyle, dağlarıyla, Ovalarıyla, yaylalarıyla, şehirleriyle Köprüleriyle, taşlarıyla, yollarıyla, Hoş özellikleriyle TÜRKİYEM Güzel kuşlarıyla, böcekleriyle, Neşesiyle, çiçekleriyle, bitkileriyle Meyveleriyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Turkiyenin guzelliklerini anlatan şiirler kısa Sayfamızda yer alan şiirler Turkiyenin guzelliklerini konu alan şiirlerSizlerde Ulkemizin guzellikleri anlatan şiirler arıyorsanız aşağıda paylaşacağım şiirleri cok beğeneceksinizDilerseniz sizlerde Turkiyenin guzelliklerini konu alan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Turkiye'yi anlatan guzel şiirler ALT :wwwupluploadsturkiyegifleri39640turkiyegifleri39640ALT TURKİYE Yemyeşil ovalarıyla, Tertemiz havasıyla, Masmavi denizleriyle, Bilinir Turkiye Meşhurdur İstanbul’un boğazı , Ağrı’nın dağı , Isparta’nın gulleri , Gaziantep’in yemekleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
223
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt