Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türkler tabu oynarsa:)...

Türkler tabu oynarsa:)...
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Türkler tabu oynarsa türkler tabu oynarsa 3 Arkadaşlarr ben buna çook güldüm bide siz bakınturklertabuoynarsa5c55a045a543balt sözcükturklertabuoynarsa5c55a045a543baltüMüKLü haşere erkek: hani bi hayvan var spiral şeklinde bi kabuğu var kız: salyangoz erkek: hah ona çok benziyor,ama sen nezle olunca ne akar burnundan kız: sümük erkek: evet evet bu salyangoz yarı hayvanda bundan var kız: nası yani hayvanın sümüğü mü var? erkek: evet Karafatma nedir? kız: karaböcek erkek: hah 2 kelimeyi kes kız: böc erkek: yok değil kelimenin tamamı kız: hamamböc erkek: Allah belanı versin senin be kelime:GAZETE erkek: bir cins haberleşme aracı kız: telefon erkek: devam et kız: Internet, televizyon, radyo erkek: ya kağıttan olur, kız: dergi erkek: büyük boyda açarsın okursun kocaman kız: kitap erkek:allah belanı versin be yuhhh sözcük:YASEMiN'iN PENCERESi kız: hani böyle ünlü birisi var herkesi konuk ediyor sonrada iste güzel hatıralar yaşıyorlar erkek: Çağla Şikel kız: ne çağlası oğlum erkek: hani herkesi evine alıyor ya, sonra da kız: uff manâsız ver, devam edelim, hüzünlü şeyler yaşıyorlar erkek: ??!! kız: hani kadının adi bir çiçek adı, daha sonra ikinci kelime de evdeki bir nesnenin sıradan? erkek: menekşe'nin donu (kalabalık iptal, anlatıcı ağlar) kelime:ISKA erkek: kar topu savaşında sana atarım, eğilirsin, eşit gelmez, bana ne dersin? kız: hayvan? erkek: hööö! sözcük :1 NiSAN erkek:31 mart'tan sonradan ne gelir ? kız: 32 mart erkek: harbiden bravo yani senin gibi lama'dan diğer yanıt beklenemezdi zaten kelimeDEMEÇ kız: ben şimdi masada oturdum veriyorum erkek: nasıl yaaa ?? kız: ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazar tiplere veriyorum erkek: neee??? kız: ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! erkek: kız: pas be pas,vazgeçtim,demeçti kelime:TELEPATİİ erkek: hani ben sana bir şeyi anlatmaya çalışıyorum, fakat sözle değil, beyin dalgalarıyla falan kız: ihi ihi, neydiii, teletabi erkek: tamam, tele'si kalsın, kedilerin eline ne denir? kız: buldum, telepençe erkek: offf be, bi kez de bil be Son kelime eğer bilinirse oyun kazanılacaktır Zaman 10 saniye Ben en cok bunu begendim ) Kelime: LAMBADA Ekip1: Aha mıçtınız! Ekip2: Sen pek san Söyle bakalım Alaaddinin cini nerede yaşar? Lambada Ekip1: Hastırr sözcük:MISIR erkek:keops nerde kız: etiler erkek: allah cezanı versin ebru Kelimeturklertabuoynarsa5c55a045a543balt :p Stick Out Tongue :pAPATYA Kız:Hani geçen yaz piknikte sen bana takmıştın ya Erkek: Höyyykkk!' Grup: ?!?!?!?!?!?!?!? Kelime: TiMSAH Abi bööle hani kertenkele nedir? Hayvan Ne nesil hayvan? Sürüngen Ok! Abi bu kertenkelenin birkac beden büyüğü Ejderha Yuhhh! Sözcük: KRAMP Hani futbolculara girer Krampon Kelime: SERÜVEN Abi Macellan nasıl biriydi? Ne biliyim, iyi biriydi heralde Abi onu demiyorum neye düşkündü? Karıya, kıza, bi de içkiye olabilir Pes! Sözcük: OKUL Biz nereye gideriz hergün? Bara Diskoya Sinemaya Cafeye Bowlinge Ayyy! Olmuyo bööle, başka şekilde anlat Ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor? Haaa okulaaa Kelime: KÖPEKBALIĞI Denizde ne olur? Dalgaa! Hayir ya pek diil Hani karada da var hav hav der? Ha! Köpek Onun denizde olanı? Deniz köpeği! yuh be  

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt