Türkler Uzaya Giderse 1 houston, ahmet kalemimi aldı vermiyor 2 houston, abi uykum kaçtı ordaysanız muhabbet edelim 3 houston evet? deniyorum abi orda mısınız diye değil bi şey 4 hüsto abi ruslarla kenetlenme olayı vardı ya evet canım vardı, burda yazıyo raporda hah işte mehmet ruslara nah yaptı camdan, herifler kenetlenmeyiz diyo bravo canım ben arıyorum konsolosu 5 houston, amirim diyo fakat bi kişi daha yollıcakmışsınız böyle okey oynayamıyomusuz cilalı raporunuzda belirtin siz 6 test 12 test puff pufffff yuzbaşı volkan napıyorsunuz? bi karışma be güzelim benim dayıoğlu tesisatcıda çalışıyo biliyoruz da yapıyoruz 7 hüstiiiinn, lan biz hakkaten uzayda mıyız hemen? apollo 31, onaylandı ba mına koyim teknolojiye bak bee 8 houston we have a problem nası guzelim? neyini kurcaladınız tekrar aletin? ellemeyin arkadaşım her yerine bana zimmetli cihaz ben ugraşıcam daha sonra 9 houston gemi kontolden çıktı ne yapmam gerekiyor derhal orda esas panelde kırmızı bir düğme var görüyor musun? evet gorüyorum o düğme sana girsin ahahah 10 houston, fener maçı kaç kaç 11 hauston tekrar ne var ne gçzel ismin varmış senin be hey allahım be 12 hauston, kına gecesi ne zamandı 13 apollo 31 napıyosunuz orda bu duman da ne? mangal yakıyoruz güzel kardeşim hapla olmaz fakat bu besin işı bilememişsiniz siz karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var, anında söndürün $$ delikanli adama bi şey olmaz 14 hauston, çekirdekleri nereye atayım sağda bi boşluk var oeaehae değil oldu bu hauston david copperfield gibi it oğlu it 15 hustonabi oyun yok bu alette ?!? anlaşılmadı kaşif 12 değil abi haşim diil şevki ben hani tanışmiıştık kokteylde ne diyosun kardeşim ? oyun diyorum abi affetme buyur kıçıkırık telefonlarda bile snake var, raket var ayıp valla çıkıp istop oynayın siz, anca keser hadi bakim 16 houston, sanırım koaksiyel ateşleme sisteminin duplikasyon bölümünde yakıt sıkışmasından kaynaklanan bir kusur var gemi gidiyor mu genç? onaylandı houston devam et o zaman devaaam 17 houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz apollo bu cok güvenli olmayan yapma gemiye zarar verebilirsin hey mına koyum ne kıymetli geminiz varmış mkicem yaa 18 yuzbaşı volkan geminin yuzeyinde napıyorsun durumunu bildir hemencecik? öğretmen daraldım gezinmeye çıktım azıcık dikkatli ol en ufak hatada gemi yüzeyinden kopabilirsin ooo ayrıntılarıyla cocuk yaptınız hoca siz de bizi olmuyo böyle 19 houston, sanatkâr telefon çekmiyo mu burda? hatuna msg atıcaktım söz vermiştim olumsuz apollo ya arkadaşım çekmiyo de, telefonun bozuktur de negatif ne oluyo pek ben seni biliyorum sen beni biliyosun ayıp yani 20 alo hüston kible ne tarafta kalıyo şimdi ? 21 yüzbaşı volkan ne yapıyorsunuz!!?? sırça açıyorum abi sıcak oldu çok burası sırça açtığınızda basınçtan oluşan anafor moleküllerinize ayrılmanıza neden olabilir haaa doğru 22 hüztin, hemen bu makine ışık hızına çıkabiliyo mu zaman makinası tadı yasayabiliyoz mu bununla? hani diyorum 23 at yarışı falan yapsak hayır zaten böylece bir şey muhtemel olsaydı bile buna izin vermezdik, vakit kırılması olurdu baba neyi kırdıysak öderdik parasını şimdi kesin olmuyor mu o olay? negatif 23 houston su jupiter warya heeeeeee sana girsin ohaohahah , kızdın mı yooooo o vakit satrün de girsin uhe uhe uheheheh 24 houston? söle güzelim? güzelim diyen dillerini yirim ben senin! demiyim şu halde 25 höstun arkadaşım uzaya gittin hala oğrenemedin fakat olmuyo bak hüstın diceksin, hüstın hüston hay mkiyim senin dilini yaa ne var söyle ? 26 huztinehhe siz varya keksiniz itinalı konuş milyonlarca dolar harcayıp uzayda yazı yazabilmek için bitmez tükenmez kalem icat ettiniz ya evet fazla gururluyuz ehehe mehmet kurşun kalem getirmi$, onla yazıyo ehehh hehehe 27 huso kopyalıyormusunuz? ne var be ne var ? abi biz sirius beşteyiz bizde caddebostandayız nevar? abi bişey diycem lakin kızmayın naaptınız lan yine abi eşli king oynadık alien'larla bizim gemiyi kaybettik lan hasta mısınız taş toplayın diye yolluyoruz bi de ütülüyorsunuz abi bi de yedekte bi gemi daha getirin beraberinizde o niye o ?!? ya kingde kaybedince borcu kapatalım diye kalkış yarışı yaptık yörüngede, onu da şeettik dıt dıt dıt dıııııııt dıt dıt dıt dııııııttttt alo hüso? 28 turkship 1a22bc23 motorları kapattınız, bi sorun mu var ? yok be hostoncığım jupiter çekiyo zaten bosa aldım pozitif yakmasın makine 29 la huson söle kardeşim ulan inanmazsın bundan 5 sene önce bi manita yapmışım kemancıda sabaha dek tepişmiştik yengenle kayıtlara geçsin tamamlanmış geçsin tabi kafayı yedirttiniz bana 2 muhabbet edecek adam değil zaten bu inelere gıcığım atacam musili sularına eşşek sıpalarnın aman mahmut abi yapma gözünü sevem projeyi ışıklandırma 30 alo houston ye what? hastir bunlar ingilizce konuşuyo oolum 31 alo houston lan, imambayıldı lekesini dahil etmemek için naapmak lüzumlu? 32 alo hustoon sööleee baba benim bi cep telefonu vardı eee bi arayıp bizbizecelle geçirtsenize onu buradayız konuşamıyoz bari sabit ücretten girmesin lannn senin bizinicellini hadi be abi bee kapının ardından pantolonun arka cebinde kafa kaadı onunla bi arayip ben haydar diyin geçirtin bee peki anam beki canım geçirecem ben sen devam et 33 brek brek houston, şampuana bambaşka sac kremine bambaşka zaman mı? anlaşılmadı apollo, her yerde edin lütfen ehiehi yok öğretmen bi şey takılın siz