Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Turkovac Aşısı İçin 'Kanı Bozuk' Atışmasında AKP AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen ile Cem Toker Gündem Oldu

Turkovac Aşısı İçin 'Kanı Bozuk' Atışmasında AKP AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen ile Cem Toker Gündem Oldu
0
72

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

AKP Genel Lider Yardımcısı ve AR-GE ile Eğitim Lideri olan Mustafa Şen, Twitter'da LDP eski Genel Lideri Cem Toker'e yerli aşı Turkovac'ın tesirli olması için 'kanı bozuk olmaması lazım' deyince gündem oldu.

LDP eski Genel Lideri Cem Toker, Twitter'da Turkovac aşısı ve TOGG aracını birbirine benzeten bir paylaşım yaptı????

twitter.com
AKP Genel Lider Yardımcısı ve AR-GE ile Eğitim Lideri da olan Mustafa Şen ise kendisine şöyle bir cevap verdi????

twitter.com
Cem Toker'in de bu paylaşıma Kadir Mısıroğlu atıflı cevabı gecikmedi????

twitter.com
Mustafa Şen'e takviye iletileri görülürken, bu atışmadan eğlenenler de vardı????Bir de Mustafa Şen'e eski paylaşımları üzerinden de yüklenenler gözden kaçmadı

????

????

Atışmayı eğlenceli bulanlar da yok değildi????

Mustafa Şen'i eleştirenler ise ağırlıktaydı????

????

????

????

????

????

????

????

????

????

????

????

????