Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Turksat 3A Yeni Kanallar

Turksat 3A Yeni Kanallar
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Turksat 3A Yeni Cıkan Kanallar

Turksat 3A Kanal Listesi Yeni

Aşağıda frekans ayarlarını yapıp Turksat tanıtım kanalını uydu alıcınıza yukleyip otomatik arama yaptırarak diğer kanalları bulabilirsiniz Turksat tanıtım kanalının frekansı aşağıdaki gibidir

Frekans: 12731
Sembol oranı: 3333
Fec: 34
Polarizasyon: Dikey (Vertical)

Veya linke tıklayarak kanalların listesine de ulaşabilirsiniz

2019 Turksat 3A frekanslarına ulaşmak icin tıklayın

Similar threads

Turksat 3A TV Frekans Listesi Turksat 3A Kanal Listesi Turksat 3A kanallarının frekanslarına ulaşmak icin aşağıdaki linke tıklayın Listedeki verileri uydu alıcınıza girerek kanalları yukleyebilirsiniz Turksat 3A guncel kanal frekansları icin tıklayın Ya da Turksat tanıtım kanalını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Turksat 3a Guncelleme Frekansları Turksat 3a Guncelleme Frekansı 2019 Turksat 3A kanallarının Guncelleme frekanslarına aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz Listedeki verileri uydu alıcınıza girerek kanalları yukleyebilirsiniz Turksat Tanıtım Kanalı'nı uydu alıcınıza yukleyip daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Turksat 3A Frekansları 2019 Turksat 3A Kanal Listesi TV platformları uzerinden uydu alıcıları ile seyrediyorsanız herhangi bir ayar yapmanız gerekmiyor Sadece uydu alıcınızda otomatik tarama yapmanız gerekiyor Uydu alıcınıza Turksat tanıtım kanalını yukleyip otomatik arama yaptırarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
2019 Turksat 3A Guncelleme Frekansı nedir Turksat Tanıtım Kanalı'nı uydu alıcınıza yukleyip daha sonra otomatik arama yaptırarak kanallarınızı guncelleyebilirsiniz Turksat Tanıtım kanalı frekansı; Frekans: 12731 Sembol oranı: 3333 Fec: 34 Polarizasyon: Dikey (Vertical) Ayrıca kanal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Turksat 3a Frekans Ayarları nasıl yapılır Turksat 3a Kanal Ayarlama Turksat tanıtım kanalını uydu alıcınıza yukleyip otomatik arama yaptırarak diğer kanalları da bulabilirsiniz Turksat tanıtım kanalının frekansı aşağıdaki gibidir Frekans: 12731 Sembol oranı: 3333 Fec: 34...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt