Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Turku

Turku
0
191

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kerpic kerpic ustune kurdum binayı
Binayı kurar iken gordum Leyla ’yı
Leyla başıma actın turlu binayı
Ah Leyla etme bu nazı
Gel barışalım baban kıysın nikahı

Kerpic kerpic ustune duzgun bir sıra
Leyla ’dan haber aldım gitmiş Mısır ’a
Kuzu olup melesem arkası sıra
Ah Leyla etme bu nazı
Gel barışalım baban kıysın nikahı

Similar threads

Kurtlar vadisi pusu leyla turkusu Kurtlar vadisi pusu leyla Kurtlar vadisi pusu leyla turkusu sozleri Kurtlar vadisi pusu leyla turkusu Kurtlar vadisi pusu leyla turkusu sozleri : Kerpic kerpic ustune kurdum binayı, Binayı kurar iken gordum Leylayı Leyla başıma actı turlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Kurtlar vadisi pusu leyla türküsü Kurtlar vadisi pusu leyla Kurtlar vadisi pusu leyla türküsü sözleri Kurtlar vadisi pusu leyla türküsü Kurtlar vadisi pusu leyla türküsü sözleri : Kerpiç kerpiç üstüne kurdum binayı, Binayı kurar iken gördüm Leylayı Leyla başıma açtı türlü belayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
En Guzel Turku Sozleri, Tum Turku Sozleri; KırklareliFaruk YılmazTRT İstanbul A Bre Suluman Aga A Bre Suluman Aga Tut Cakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Suluman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Suluman Aganın Karısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
381
canakkale savaşı şiirleri Zafer Turkusu Yaşamaz olumu goze almayan, Zafer, goz yummadan koşana gider Bayrağa kanının alı calmayan, Gozyaşı boşana boşana gider! Kazanmak istersen sen de zaferi, Gurleyen sesinle doldur gokleri, Zafer dedikleri kahraman peri, Susandan kacar da coşana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,496Konular
981,641Mesajlar
29,724Kullanıcılar
xwedexSon üye
Üst Alt