bilgisayarci
FD Üye
Türkücü Alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş, Covid-19'a yakalanarak hastaneye kaldırılmıştı. Yakın arkadaşı Demet Akalın Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş için sosyal medyadan dua istedi.
Demet Akalın, yakın arkadaşı Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş için dua istedi. Korona virüse yakalanan Selçuk Tektaş’ın durumu ağırlaşmış ve yoğun bakımda entübe edilmişti. Akalın paylaşımında, "Toplu duanın gücüne inanıyorum... kardeşimiz Selçuk Tektaş için şifa duası istesem... Allah razı olsun şimdiden ellerini dua için açan herkese" dedi.
AİLESİ HASTANE ÖNÜNDE NÖBET TUTUYOR!
Ünlü şarkıcı, dün eşi Buse Varol ve annesi Suzan Tektaş’la birlikte hastanedeydi. Aile, doktorlardan müjdeli bir haber alabilmek için hastanenin kapısından ayrılmadı. Selçuk Tektaş’ın gözyaşlarına boğulan eşi Merve Tektaş’ı Alişan ve annesi teselli etmeye çalıştı.
Şarkıcı, kardeşinin sağlık durumu hakkındaki sorulara “Durumu çok kritik, dua istiyoruz” diye yanıt verdi.
Hastanenin önünden ayrılmayan Alişan, kardeşinin eşi Merve Tektaş’ı teselli etti.
HABERİ BÖYLE DUYURMUŞTU!
Geçtiğimiz aylarda kızı Eliz'i kucağına alarak ikinci kez baba olmanın sevincini yaşayan Alişan, kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş'ın koronavirüs olmasıyla sarsıldı. Hastaneye kaldırılan ve solunum zorluğu çeken Selçuk Tektaş entübe edildi. Bu haberi alan Alişan gözyaşlarına boğuldu. Alişan kardeşinin kaldırıldığı Maslak Acıbadem'den bir an olsun ayrılmıyor.
12 Mayıs'ta kardeşinin doğum gününü sosyal medya hesabından kutlayan Alişan paylaşımında "Eliz'le Burak senin gibi bir amcaları olduğu için çok şanslılar. Ben de senin gibi bir kardeşim olduğu için, arkandan hep güzel sözler duyduğum için, beni ve ailemizi her zaman gururlandırdığın için biz de çok şanslıyız. Seni çok seviyorum kardeşim" demişti.