Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türk'üz Doğruyuz Acayipiz :D

Türk'üz Doğruyuz Acayipiz :D

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Uzun lakin Çokk komikk yha

112
Kaza mahalinde elinde cep telefonuyla kosturup 112'nin numarasi neydiiiii ? diye bagiran hanimefendiye ,

Ütü :
Annesine kizip, buharli utunun icine isemeyi akil eden! Annesini buram buram cis kokulariyla is yerine yollayan! Annesi; fakat arkadaslari acayip kokuyorsun dediginde isi cozen anneye ve cocuguna,

Elektrikler :
Banyonun lambasi yanmayinca elektrikler kesik zannedip yarim saat gelmesini bekleyen Beklerken de cani sikilmasin diye televizyon seyreden kisiye,

Haberler:
Ailecek televizyon izlerken ust komsu kucuk oglunu gondermis Cocuk, anneme X teyze, annem dedi ama, hiç olmazsa haberleri acsinlar da, biz de dinleyelim Biz de kirmadik, actik Ailecek cok temiz kalpli oldugumuzdan, televizyonlari bozuk sandik Yuksek sesten dolayi bize laf soktuklarini anlamamiz cocugun ikinci gelisinden daha sonra oldu Bu olayi yasayan aileye,

AIDS:
Lisedeki Din Kulturu ve Ahlak Bilgisi ogretmenimiz AIDS ’in acilimini yapiyor: (A)llaha (I)syan eden (D)eyyuslarin (S)onu… diyen hocaya,birer alkis istiyorum)

Acı Kaybımız:
3 ay once ailemize katilan, Necmiismini verdigimiz kaplumbagamiz dun vefat etmis Aile arasinda sade bir torenle evin arka bahcesine gomduk Hayvancagiz durduk yerde can verdigi icin gidip, Necmi ’yi aldigimiz dukkanin sahibine sebebinin ne olabilecegini sordugumuzda Abi onlar kis uykusuna yatar cevabini almis bulunmaktayiz Hepimizin basi sagolsun Bu vicdan azabiyla ben de cok yasamam herhalde

Annemin Maceraları:
Shrek ’in fragmanlarini gosteren bir televizyon kanalinda, el ele tutusmus Shrek ve Fiona ’yi goren annem, Bunlar Suleyman ve Nazmiye Demirel cifti mi ?diye sordu! Secememis gozleri o mesafeden

Alfabe:
Ben de bu yil okula baslayan torunum icin adaleli bir moral alkisi istiyorum Daha ikinci gun: orrrtmenim, taa evden buraya tel cizmeye mi geldik, her zaman yumarlak mi yapcaz, harf felan oretmicen mi ?deme cesaretini gosterdigi icin,

Annem:
Bu taraf bittidiye CD ’yi arkasina ceviren ve sonradan da CD calar calismiyor!diye feryat eden anneme alkis eksik geliyor!

Modem:
Yemek masamin ustunde duran modeme uzun uzun bakan anneanem Bu ne?diye sordu Ben de kolay anlasin diye Hani benim bilgisayarim var ya, onunla internete giriyorum Iste internete girmek icin o kutu gereklidiye uzun uzun acikladim Anneannem dinledi beni ve Yani modem budedi ve konu kapandi…

Beyin Göçü:
Tikky oldugu her halinden belirlenmiş olan kizimiz BesiktasTaksim midibusunde yanindaki arkadasina dert yanmaktadir Sekerim dorduncu defa girdim OSS ’ye, lakin yeniden kazanamadim, gidicem sonunda Amerika ’ya o olucak Boyle boyle beyin gocu oluyor isteeaa ! Sen git, masraflari ben karsiliyorum

Alman Yazan:
Bir alkis da lisede edebiyat dersinde okudugu siir bitince sinifa donup Bu siiri unlu Alman yazan Goethe yazmistir diyen hocaya, Niye, kagit bulamamis mi ?cevabini veren arkadasa gonderelim

Düz Mantık:
Eger bir sokakta yuruyorsaniz ve caminda Bu konut kiraliktir yazili bir evin yanindan gecip birkac adim sonradan onune geldiginiz bir baska evin caminda Bu da yazisini gorurseniz, bilin ki Trabzon ’dasiniz

Ingilizce Yazılısı:
Bir alkis da Ingilizce sinavinda Nice ……seklindeki boslugu Nice mutlu yillara ! biciminde dolduran, zeka mi yoksa aptal mi oldugunu henuz anlayamadigimiz ogrencime istiyorum

Hugo ’lar Besledi:
Bir alkis da lisede edebiyat kitabindan bir metni tum sinifa sesli olarak okurken V Hugo ’ya Besinci Hugodiyen arkadasimiza gelsin

Ne Zaman?
Kardesim karne almisti; ama bircok zayif notu vardi Annem, babamla beni kenara cekip uyarilari siraliyordu: Ağırbaşlı cocugun moralini bozmayin, ağırbaşlı kotu bir sey soylemeyinuyarilar ozellikle babama yonelikti: Hele de sen, sakin cocugun gururunu kirma Babam daha pozitif dayanamadi ve sordu: Karne icin ne zaman ozur dileyecegiz ?

Havale:
Bankada gisenin onunde islemimin yapilmasini bekliyorum Yanimdaki gisede islem yaptiran yasli teyzeye, islemini yapan kadin soruyor: Parayi kim alacak teyze? Alicisina ne yazalim?Teyzem cevap veriyor: Bu paranin hayrini gorme insallah yazalimevladim

Lamba:
Dun gece evime sırası gelmişken yolun tenhaligindan olsa lüzum kirmizi isikta gectim Ardindan yurdum polisine alkisi adalet ettiricek anons: Bacim o gectigin gece lambasi degildi; cek saga
*

858,497Konular
982,018Mesajlar
30,001Kullanıcılar
juhjhbjnSon üye
Üst Alt