Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'Turnayı gözünden vurmadık!' diyen oyuncu Bade İşçil'den yeni açıklama

'Turnayı gözünden vurmadık!' diyen oyuncu Bade İşçil'den yeni açıklama
0
33

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
W9LBu_1619765850_0138.jpg

37 yaşındaki güzel oyuncu Bade İşçil, pandemi nedeniyle kendisinin de mağdur olanlardan olduğunu dile getirerek beklemede olduğunu ifade etmişti. Maddi sıkıntı yaşadığını ifade ederek 'Turnayı gözünden vurmadık' diyerek gündeme gelmişti. İşçil, konuyla ilgili yani açıklamada bulundu.

Köpeğiyle beraber Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan güzel oyuncu Bade İşçil, uzun zamandır ekranlardan uzak yaşıyor. Şimdilik yeni projeler için beklemede olduğunu dile getiren İşçil, konuyla alakalı şöyle maddi anlamda zorlandığını ifade etmişti. "Biz öyle turnayı gözünden vurmadık" sözlerinin sorulması üzerine konu ile ilgili konuşmak isteyen Bade İşçil,

"Allah’a şükür yani ne açıktayız ne bir şeyiz. Ama benim de öyle yüzlerce evim bilmem nelerim de yok. Olana da Allah bereket versin. Şimdi bu durumun nereye kadar devam edeceğini bilmiyorsak ekonomik davranmak gerek. Mantıklı olan küçülmeye gitmek henüz önümüzü görmüyoruz, zenginin de normal insanın da” ifadesini kullandı.

wqN1f_1619766431_1297.jpg

"İşimizi özledik, özgür olmayı, para kazanmayı özledim. Kaç senedir çalışmıyorum, çok şükür kendi yağımda kavruluyorum. Ödemeleri denkleştirerek bir şekilde geçiniyoruz. Biz öyle turnayı gözünden vurmadık o kadar açılamadık."

Ayrıca Bade İşçil, pandemi döneminde olabildiğince dışarı çıkmadığını da söyledi.

u6Kqj_1619766444_7191.jpg

858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt