Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Turşu kavurması nasıl yapılır?

Turşu kavurması nasıl yapılır?
0
123

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
tursu_kavurmasi_nasil_yapilir_1569313745_2503.jpg

Karadeniz yöresine ait muhteşem lezzetlerden biri olan bir tarifi daha sizlerle tanıştırıyoruz. Turlu kavurması, kokusu lezzeti ve yanında mısır ekmeğiyle afiyetle tüketebileceğiniz turşu kavurmasının pratik tarifine bugünkü yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Karadeniz'in vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan fasulye turşusu kavurması bir kez tadına bakanları kendine hayran bırakıyor. Karadeniz'de hemen hemen her evde sıkça yapılan, yerine göre akşamları ana yemek yerine yenilen, yerine göre ise kahvaltı sofralarının baş tacı olan turşu kavurması, çoğunlukla fasulye olarak biliniyor. İsteğe göre karışık turşunun da kavurması yapılabilecek bu enfes lezzet, günün her saatine uyum sağlıyor. Siz de evinizde Karadeniz mutfağından lezzetlerle sofralarınızı süslemek istiyorsanız mutlaka tarifimize göz atmalısınız.

TURŞU KAVURMASI TARİFİ:

MALZEMELER

Kavurmalık fasulye turşusu
2 adet soğan
Yağ

cWSg5_1569313954_0096.jpg

YAPILIŞI

Turşuyu çıkarıp, suyun içerisinde fazla tuzunun gitmesi için bekletin.

Daha sonra tavaya yağı alıp, kızartın. Üzerine piyazlık doğranmış soğanları ilave ederek, turşularla beraber kavurun.

Yarım çay bardağı suyla pişirin. 

Hafif kaynadıktan sonra servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun...
 
858,465Konular
981,137Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt