iltasyazilim
FD Üye
Turşu Kavurması Tarifi İçin Malzemeler
*Bir tabak kadar turşu (ben salatalık ve karnabahar kullandım)
*Bir tane orta boy soğan
*1 buçuk yemek kaşığı kadar salça
*Yarım çay bardağından biraz az sıvı yağ
*1 çay bardağı su
*İsteğe göre pul biber ve toz biber
Turşu Kavurması Tarifi Yapılışı Önce soğanı yemeklik doğrayıp tencereye alıp yarım çay bardağı kadar sıvı yağ ile kavurmaya başlıyoruz Soğan kavrulurken bizde turşuyu doğruyoruz Kavrulan soğana salça ve baharatı ekleyip karıştırıyoruz Karıştırdıktan sonra doğradığımız turşuyu ekleyip üç dört kere karıştırıyoruz Daha sonra bir çay bardağı su ekleyip suyunu çekene kadar pişiriyoruz İster sıcak ister soğuk servis yapabilirsiniz
Ben turşu tuzlu olduğu için tuz eklemedim Eğer turşunuzun tuzu azsa siz ekleyebilirsiniz
Afiyet Olsun
*Bir tabak kadar turşu (ben salatalık ve karnabahar kullandım)
*Bir tane orta boy soğan
*1 buçuk yemek kaşığı kadar salça
*Yarım çay bardağından biraz az sıvı yağ
*1 çay bardağı su
*İsteğe göre pul biber ve toz biber
Turşu Kavurması Tarifi Yapılışı Önce soğanı yemeklik doğrayıp tencereye alıp yarım çay bardağı kadar sıvı yağ ile kavurmaya başlıyoruz Soğan kavrulurken bizde turşuyu doğruyoruz Kavrulan soğana salça ve baharatı ekleyip karıştırıyoruz Karıştırdıktan sonra doğradığımız turşuyu ekleyip üç dört kere karıştırıyoruz Daha sonra bir çay bardağı su ekleyip suyunu çekene kadar pişiriyoruz İster sıcak ister soğuk servis yapabilirsiniz
Ben turşu tuzlu olduğu için tuz eklemedim Eğer turşunuzun tuzu azsa siz ekleyebilirsiniz
Afiyet Olsun