Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Turşu Kavurması Tarifi

Turşu Kavurması Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Turşu Kavurması Tarifi İçin Malzemeler

*Bir tabak kadar turşu (ben salatalık ve karnabahar kullandım)
*Bir tane orta boy soğan
*1 buçuk yemek kaşığı kadar salça
*Yarım çay bardağından biraz az sıvı yağ
*1 çay bardağı su
*İsteğe göre pul biber ve toz biber

Turşu Kavurması Tarifi Yapılışı Önce soğanı yemeklik doğrayıp tencereye alıp yarım çay bardağı kadar sıvı yağ ile kavurmaya başlıyoruz Soğan kavrulurken bizde turşuyu doğruyoruz Kavrulan soğana salça ve baharatı ekleyip karıştırıyoruz Karıştırdıktan sonra doğradığımız turşuyu ekleyip üç dört kere karıştırıyoruz Daha sonra bir çay bardağı su ekleyip suyunu çekene kadar pişiriyoruz İster sıcak ister soğuk servis yapabilirsiniz
Ben turşu tuzlu olduğu için tuz eklemedim Eğer turşunuzun tuzu azsa siz ekleyebilirsiniz
Afiyet Olsun
 
858,477Konular
981,289Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt