Tursulu Tavuk Malzemeler 2 Kilo lahana tursusu 3 Çorba kasigi margarin 2 Adet sogan 2 Tatli kasigi salça 2 Su bardagi sicak su 1 çay bardagi pirinç 4 Adet tavuk budu 4 Çorba kasigi tereyagi Tuzlu, karabiber Yapilis Tarifi Lahana tursusunu 1 saat su batmış kapta bekletin Margarini tencerede eritin Sogani ince kiyip yagda pembelestirin Lahanayi sudan çikarip ince ince kiyin Sogani ekleyin ve en ince ayrıntısına kadar kavurun Salçayi ve sicak suyu ilave edin id Lahanalar yumusamaya basladigi zaman pirinci ek edin Pirinçler de yumusayinca tencereyi ocaktan alin Firina dayanikli bir cam barbar lahanali piriçli karisimi alin Üstüne haslanmis tavuk butlarini koyun 4 Çorba kasigi tereyagini minik bir tavada eritin Tavuklarin üzerine gezdirin Önceden isitilmis 200 dereceli firinda tavuklar pembelesene dek pisirin