Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

TURYOL Yönetim Kurulu Başkanı Can'dan Bakanlık Yetkililerine Tepki : 'Ben Gemileri Bağladım, Sebebi Kim?'

TURYOL Yönetim Kurulu Başkanı Can'dan Bakanlık Yetkililerine Tepki : 'Ben Gemileri Bağladım, Sebebi Kim?'
0
20

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
s-654e73189ba47f14c3524ef1b0e60a0e5a7877a3.jpg

TURYOL Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Can, 'Ben gemileri bağladım, böyle devam ederse hepsini durdurmak zorunda kalacağım, personel azaltacağım. Çünkü yürütemiyorum. Sebebi kim? diye sordu.  

TURYOL, kısa süre önce maliyet artışı nedeniyle bazı seferlerini durdurmak zorunda kalmıştı.

TURYOL 19 Aralık'ta yaptığı açıklamada akaryakıta gelen zamlar ve döviz kurundaki yükselişle teknik malzemeler fiyatlarındaki nedeniyle seferlerini durdurma kararı aldığını duyurmuştu.

Şirketten yapılan açıklamada şu ifadeler yer almıştı:

Ülkemizin içinde bulunduğu ağır ekonomik koşulların tetiklediği önlenemez enflasyon artışları, denizde kullandığımız akaryakıta son 1 ay içinde %32, 1 yıl içinde ise %110 oranında uygulanan fiyat artışları, gemilerimizin ihtiyaç duyduğu teknik malzemelerin fiyatlarının dövize endeksli oluşu, dövizin yine 1 yıl içinde yaklaşık %100 artışı yada TL’nin tüm yabancı paralar karşısında olağanüstü değer kaybına uğrayarak devalue edilmesi gibi bir çok faktör artık bizleri maliyetlerimizi karşılayamayacak boyuta getirmiştir.

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt