Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

TÜSİAD Başekonomisti: 'Asgari Ücrete Yüzde 25 Zam Olabilir'

TÜSİAD Başekonomisti: 'Asgari Ücrete Yüzde 25 Zam Olabilir'

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
s-106075d0b86b89f548a8a3481022b0b33f561c9f.jpg

TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç, asgari ücrete 2016 yılındaki gibi bir zam beklediğini söyledi.

Özyeğin Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç, asgari ücrete yüzde 25 civarında bir zam yapılacağı öngörüsünde bulundu. 

Bloomberg HT’ye konuşan Altınsaç'ın konuya ilişkin açıklaması şöyle:

“Asgari ücret zammının enflasyona birtakım etkileri olacak. Ben yüklü bir asgari ücret zammı yapılacağını düşünüyorum. 2016 yılındaki gibi yüzde 25 civarında olacağını düşünüyorum. Belki daha bile fazla olabilir. Asgari ücret zammı belli olmadan speküle etmek doğru değil. Fakat, asgari ücret zammı piyasada çok konuşuluyor ve şirketler kendilerini buna göre ayarlıyor.”

Similar threads

ASGARİ ÜCRET ZAMMINDA SON DURUM VE SON GELİŞMELER | 'Asgari ücrete zam gelir mi, asgari ücret ne kadar olacak?' soruları gündemde yerini aldı. Başkan Erdoğan konuya ilişkin henüz net bir açıklama bulunmasa da, "Ücretliler başta olmak üzere her kesimden vatandaşımızın gelirlerini artırarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Türkiye'de milyonlarca işçiyi ilgilendiren asgari ücret belirleme çalışmaları sürüyor. Çalışanlar, resmi verilere göre istihdamın yüzde 42'sini ilgilendiren asgari ücretin 2022'de ne kadar olacağını merak ediyor. Hükümet yetkililerine göre, açıklanacak olan rakamlar, çalışanı enflasyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Asgari ücret zammı için son dakika açıklama geldi. Son dönemin en sıcak konusu asgari ücrete yapılacak olası ikinci zam için beklentiler devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk-İş Başkanı Ergun Atalay ile görüşme gerçekleştirdi. Kritik toplantının hemen ardından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Temmuz ayı yaklaşırken milyonlarca çalışanın asgari ücret zammı için bekleyişleri arttı. Önümüzdeki ay memur emeklileri ve memurlara enflasyon farklı ile açıklanacak olan zam oranı ile beraber, asgari ücrete zam yapılıp yapılmayacağı ve yapılacaksa zam miktarının da ne kadar olacağı bir diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Geçen hafta düzenlenen mitigde asgari ücretin 5 bin 200 TL olmasını isteyen DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu, 4 bin 200 TL olan ücret için 'Suya yazılan yazı' ifadesini kullandı. İstanbul Kartal'da geçen pazar günü asgari ücretin 5 bin 200 lira olması talebiyle miting düzenleyen Devrimci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,506Konular
983,018Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt