Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

tusunami Türkiyede olsaydı ? :)

tusunami Türkiyede olsaydı ? :)
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
tusunami Türkiyede olsaydı ? Kalk hanım uyan Galiba gece AB'ye girmişiz Dışarısı Venedik gibi olmuş Bu yıl denize gidemedik diye ağlanıyordun bayan, al deniz ayağımıza geldi İnsan bari niçin arabamız değil diye ağlar Hay senin kafana Kardeşim çeksene şu kayığını dükkanın önünden ya, vitrini kapatıyorsun Ya ben caddede yavaş yavaş gidiyordum baba ya Birden karşıma bi yat çıktı Geldi bana vurdu Ya valla içmedim baba ya!!! Ne yani, şu anda evin önüne köpekbalığı mı bağlıycaz?! Abi acilen ben evde internette sörf yapıyordum, sonra bi baktım harbiden sörf yapıyorum Bu benim yeni bilgisayar süper oğlum Çağrıda Bulunmak eve ben yokken erkek almıyorsun böylece mi Neriman!!! Balkondaki balıkadamı nasıl izah edeceksin ulan o süre?! Sevgili vatandaşlarım! Ankara'ya deniz getirme projesini gerçekleştirme şerefi de bizim hükümetimize nasip oldu Hepimize hayırlı olsun Bak hanım, hemen şu gelen dalgaya bir takıldık mı içten bizim evdeyiz Bende taksiye dolmuşa para kaptıracak göz var mı be heheeeee Doğa bize her lahza hoş oyunlar oynayabilir çocuklar Bakın örneğin şu üzerimize gelen dev dalga Nasıl da gerçek gibi değil mi?Iyice bir göz yanılsaması oysa Durun kaçmayın çocuklar, daha ders bitmedi Demek arkamda dev bir dalga var ha Tankut?! Rica ederim alay etme benimle, hiç pek gereksiz yere da kaçma, yemezler Hey sen balıkçı kayığı, kırmızıda geçtin sağa çek Aloooo kime diyorum sağa çeeekkk!!! Valla işten kaytarmıyorum işveren!!! Yemin ederim oysa, balkonda otururken bacağımı köpekbalığı ısırdı Niye inanmıyorsun ya?!! Ulan bütün balıkçı dükkanı açtık, şehri deniz bastı iyi mi? Hay ben böyle şansın taaa!!! Dürbün yaklaştırır derlerdi de bu değin olacağını ummazdım Melike!!! İnanır mısın denizi ayaklarımın aşağı hissediyorum, Allah canımı alsın!!! Abi bu durumda, yarın ikinci ayakta hangi denizatı birinci kazanç dersin?! Tacettin bizdeki şansı görüyor musun? Belediye otobüsü diye bindik, meret deniz otobüsü oldu Belirlenmiş fark alır acilen bunlar, bak görürsün Çocuklar bakmayın öyle yiyecekmiş gibi Denizden babam çıksa yerim lafı sadece bir deyim Hanım şunlara bir şey söylesene yaa Zaten sırılsıklam olmuşum Ahhh bacağım Isırmayın laaann!! Kız, bu kaptan sana indirilmiş diyordum da inanmıyordun ablana Bak nasıl da getirdi koca vapurla bizim evin kapısına değin Biz kaçın kurasıyız kızımAnlarız Heeeyy moruk Bak suda dışarı giden BMW çıkış abi Hemencecik gidip pedere yazılmaca, bi tane aldırmaca!!! Emlakçı bey kardeşim, bu ev su içinde 100 milyar eder diyordun Görücez bakalım haklı mıymışsın Haçan, deniz habire celiy Ayakta durulmayii Ben düşeyrum bilesunuz Bunun adı tsunami yok, tutunamiii olsun kardaşum Allaaaahhh Garson bey, ben deniz kenarı masa istemedim, deniz kendi geldi Deniz kenarı masa parası vermem bilesin Eh be çocuğum, kaç defa dedim sana di mi taş atma denize diye Bak kızdırdın işte!!!  

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt