Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tutan Ne Seni Gelgitler mi

Tutan Ne Seni Gelgitler mi
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
TUTAN NE SENİ
GELGİTLER Mİ

Hep el salla sen gulumse
Zordu bitti
gitti neysede
Bir gun daha kalsaydı
Ya bir kez daha baksaydım
Şimdi uzaktan uzağa
Arada bir gelse de
İstesem de sevememde
Tut kendini gulumse
Ya da el salla hep sen
Sonra ardımdan derin bir ohh cek yine
Zor
Seninle olmak
Sensiz de
Bir dize diyor ki
Tut kendini gulumse
Goz goze gelinse
Kucaklaşacağız belli
Tut kendini
Bana donmemek icin
Tut beni
Sana koşmamam icin
Tut
Tut ne olur beni

Seckin GUNDUZ

Similar threads

Hep el salla sen gulumse Zordu bitti gitti neysede Bir gun daha kalsaydı Ya bir kez daha baksaydım Şimdi uzaktan uzağa Arada bir gelse de İstesem de sevememde Tut kendini gulumse Ya da el salla hep sen Sonra ardımdan derin bir ohh cek yine Zor Seninle olmak Sensiz de Bir dize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Seni Seviyorum Sozleri Seni Seviyorum Mesajları Yalansız Dolansız Bir aşk benimkisi, Kimse Bilmez icimdeki Seni, Derdimin Dermanısın Sevgin icimde Ebebdi Kimse Durduramaz icimdeki Sevgini Seni Seviyorum Seni Sevmek Hayata haykırmak Gibi, Seni Sevmek Butun Guzelliklerin Başlaması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Sagopa Kajmer Duygu Sömürgesi (Kolera ile Düet) Karnina islemis kiskancli sezim takim nankor Ey kor album kapaklarini acda adimi gor Kokan les azinla yaptin rap diz ve Sukurki kellem kurtulcu sen yedin o cekici Tek bir sarki yaparim alirim havani Sen bilirsin ve kahpe bunu bilirken niçin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Ya rabbi beni Esmaül Hüsna'na şahit yaz Ya Rabbi! Seni tarif etmektedir bütün güzel isimler Sen güzel isimlerini asikar etmezsen ruhum karanlikta kalir Esmaül Hünsa'na sahit yaz beni ALLAH(cc)! Sensin Allah(cc) sanadir kullugum Sendedir çarem seninledir varligim Seni arar ruhum seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
YA RABBI! Ya Rabbi! Seni tarif etmektedir bütün güzel isimler Sen güzel isimlerini asikar etmezsen ruhum karanlikta kalir Esmaül Hünsa'na sahit yaz beni ALLAH(cc)! Sensin Allah(cc) sanadir kullugum Sendedir çarem seninledir varligim Seni arar ruhum seni anar kalbim Baskasina...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,735Kullanıcılar
TanselSon üye
Üst Alt