Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tuttu Fırlattı Kalbimi Gitar Notaları

Tuttu Fırlattı Kalbimi Gitar Notaları
0
218

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gokce Tuttu Fırlattı notaları
gokce Tuttu Fırlattı Kalbimi Gitar akorları

Gokce Tuttu Fırlattı AKOR

Em C
Aşkı Cabuk Sondu Beni Pabucunun Ucuyla
B Em
Eze Eze Gecti Ve Gitti
C B
Geri Sardığı Hep Aynı Sahneyi Oynadık
Em C
Durduk Keyfince Arada Bir Canı Cananı
B Em
Ama Hic Kimsesi Oldum Cok Yoruldum
C B Em EmG C B
Bi Sağa Bi Sola Yalpalandım Durdum onu gorunce teslim oldum

Bir Kere, iki Kere, Uc Kere, Dort Kere, Beş Kere

Em D C B
Tuttu Fırlattı Kalbimi Ezdi Ustunu Ciğnedi
G Am C B
Zamanla Gecer Dedi Zamanla Zamanla
Em D C B
Tuttu Fırlattı Kalbimi Ezdi Ustunu Ciğnedi
G Am C B
Zamanla Gecer Dedi Zamanla Zamanla

Similar threads

Tuttu Fırlattı Kalbimi Gitar Akoru, Gokce Tuttu Fırlattı Kalbimi Gitar Akorları, Tuttu Fırlattı Kalbimi Gitar Ritmi Tuttu Fırlattı şarkısı gitar akoru ve şarkı sozu Em C Aşkı Cabuk Sondu Beni Pabucunun Ucuyla B Em Eze Eze Gecti Ve Gitti C B Geri Sardığı Hep Aynı Sahneyi Oynadık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
Tuttu Fırlattı Kalbimi Notaları Tuttu Fırlattı Kalbimi Gitar Notalar Tuttu Fırlattı Kalbimi Gitar Akorları Tuttu Fırlattı şarkısı gitar akoru Em C Aşkı Cabuk Sondu Beni Pabucunun Ucuyla B Em Eze Eze Gecti Ve Gitti C B Geri Sardığı Hep Aynı Sahneyi Oynadık Em C Durduk Keyfince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Tuttu Fırlattı Kalbimi Gitar Notaları Tuttu Fırlattı Kalbimi Notası Gitar Em C Aşkı Cabuk Sondu Beni Pabucunun Ucuyla B Em Eze Eze Gecti Ve Gitti C B Geri Sardığı Hep Aynı Sahneyi Oynadık Em C Durduk Keyfince Arada Bir Canı Cananı B Em Ama Hic Kimsesi Oldum Cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Tuttu Fırlattı Kalbimi şarkısının sozleri Tuttu Fırlattı Gokce Gokce Tuttu Fırlattı sozleri Tuttu fırtlattı kalbimi ezdi ustunu ciğnedi Zamanla gecer dedi zamanla zamanla Aşkı cabuk sondu beni pabucunun ucuyla Eze eze gecti ve gitti Geri sardığı hep aynı sahneyi oynadık Durduk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Tuttu fırlattı şarkısı sozleri Gokce Gokce Tuttu Fırlattı kalbimi şarkı sozleri Tuttu fırtlattı kalbimi ezdi ustunu ciğnedi Zamanla gecer dedi zamanla zamanla Aşkı cabuk sondu beni pabucunun ucuyla Eze eze gecti ve gitti Geri sardığı hep aynı sahneyi oynadık Durduk keyfince arada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,778Kullanıcılar
hoycSon üye
Üst Alt