Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tuttu Fırlattı kalbimi şarkı sozu

Tuttu Fırlattı kalbimi şarkı sozu
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Tuttu fırlattı şarkısı sozleri Gokce
Gokce Tuttu Fırlattı kalbimi şarkı sozleri

Tuttu fırtlattı kalbimi ezdi ustunu ciğnedi
Zamanla gecer dedi zamanla zamanla
Aşkı cabuk sondu beni pabucunun ucuyla
Eze eze gecti ve gitti
Geri sardığı hep aynı sahneyi oynadık
Durduk keyfince arada bir canı cananı
Ama hic kimsesi oldum cok yoruldum
Bi sağa bi sola yalpalandım durdum
Onu gorunce teslim oldum
Bir kere, iki kere, uc kere, dort kere, beş kere
Aaaa!
Tuttu fırlattı kalbimi ezdi ustunu ciğnedi
Tuttu fırlattı kalbimi ezdi ustunu ciğnedi
Tuttu fırlattı kalbimi,tuttu fırlattı kalbimi
Tuttu fırlattı kalbimi,tuttu fırlattı kalbimi

Similar threads

Tuttu Fırlattı Kalbimi şarkısının sozleri Tuttu Fırlattı Gokce Gokce Tuttu Fırlattı sozleri Tuttu fırtlattı kalbimi ezdi ustunu ciğnedi Zamanla gecer dedi zamanla zamanla Aşkı cabuk sondu beni pabucunun ucuyla Eze eze gecti ve gitti Geri sardığı hep aynı sahneyi oynadık Durduk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Gokce tuttu fırlattı şarkı sozu Gokce tuttu fırlattı şarkı sozleri Tuttu Fırlattı şarkısı sozu Gokce Tuttu fırtlattı kalbimi ezdi ustunu ciğnedi Zamanla gecer dedi zamanla zamanla Aşkı cabuk sondu beni pabucunun ucuyla Eze eze gecti ve gitti Geri sardığı hep aynı sahneyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Gokce Tuttu Fırlattı Kalbimi Şarkısı, Gokce Tuttu Fırlattı Kalbimi Şarkı Sozleri, Gokce Tuttu Fırlattı Kalbimi Sozleri Tuttu Fırtlattı Kalbimi Ezdi Ustelik Ciğnedi Zamanla Gecer Dedi Zamanla Zamanla Aşkı Cabuk Sondu Beni Papucunun Ucuyla Eze Eze Gecti Ve Gitti Geri Sardığı Hep Aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Gokce Tuttu Fırlattı Şarkı Sozu Gokce Tuttu Fırlattı Gokce Tuttu Fırlattı şarkısı sozleri Tuttu fırtlattı kalbimi ezdi ustelik ciğnedi Zamanla gecer dedi zamanla zamanla Aşkı cabuk sondu beni papucunun ucuyla Eze eze gecti ve gitti Geri sardığı hep aynı sahneyi oynadık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Gokce Tuttu Fırlattı şarkı sozu Gokce Tuttu Fırlattı Gokce Tuttu Fırlattı Kalbimi Sarkı Sozu Tuttu Fırtlattı Kalbimi Ezdi Ustelik Ciğnedi Zamanla Gecer Dedi Zamanla Zamanla Aşkı Cabuk Sondu Beni Papucunun Ucuyla Eze Eze Gecti Ve Gitti Geri Sardığı Hep Aynı Sahneyi Oynadık Durduk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt