Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tutum ile ilgili kompozisyon

Tutum ile ilgili kompozisyon
0
132

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tutumlulukla ilgili kompozisyon,
Tutum hakkında kompozisyon
Tutumlu olmakla ilgili kompozisyon örneği

Çoğu süre elimizdekilerin kıymetini bilmeyiz Kayıtsızlık ve kayıtsızlıkla onları yıkılmış olmaya terk ederiz Daha Sonra, darmadağın, perişan bir görünüm aleyhinde kaldığımız vakit da üzülür ve pişmanlık duyarız
Sahip olmaduygusu kuvvetli olan millet, ellerindekilerin kıymetini her zaman bilirler Malını koruyabilmesi, insanı insan yapan özelliklerden biridir Babadan kalma eski bir ev düşünelim; kayıtsızlığımıza kurban olması halinde sonu yıkık dökük olup yıkılmaktır Böyle bir evi aralıksız olarak onarır ve korursak, sonunda emeklerimizin karşılığı olan şirin ve hoş bir evle karşılaşırız İnsan ilgisi, irade ve çabası, isterse çirkini güzel yapar Kayıtsızlık ve ihmalinse, en üstün güzellikleri dahi değil edeceği unutulmamalıdır
Elimizdekilerin kıymetini bilmeyi, onları korumayı, değerlendirmeyi, çocukluğumuzda öğrenmemiz gerekir Bu öğrenim bizde kökleştiği, karakterimizin bir parçası olduğu süre elimizin aşağıda olan her şey iyiye, güzele, mükemmele ulaşacaktır*

858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt