Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tutumluluk hakkında Atasozleri

Tutumluluk hakkında Atasozleri
0
142

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
tutumluluk ile ilgili atasozleri ve guzel sozler

* Ayağını yorganına gore uzat

* Damlaya damlaya gol olur

* Har vurup, harman savurma

* İşten artmaz, dişten artar

* Sakla samanı, gelir zamanı

* Ekmek olmayınca, yemek olmaz

* Ak akce kara gun icindir

Similar threads

Tutum Yatırım ve Turk Malları Haftası atasozleri Yerli Malı haftası ile ilgili atasozleri Tutum Yatırım ve Turk Malları Haftası (Yerli Malı) ile ilgili ozlu sozler imagestutumyatirimveturkmallarihaftasiileilgiliatasozleri5afda576e1d81 Tutumluluk ile ilgili atasozleri: ♦Genclikte taş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Tutumlu Olmak İle İlgili Atasozleri Tutumluluk İle İlgili Atasozleri ve Acıklaması Tututmlulukla İlgili Atasozleri ve Acıklamaları Ak akce kara gun icindir Emek vererek, alın teri dokerek kazandığımız para, sıkıntılı anlarımız ve zor gunlerimiz icindir; bizi darlıktan bu para cekip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
238
Tutumluluk ile ilgili kısa atasozleri Ekmeden bicilmez Emek harcanmadan verim alınmaz Once emek verip ekersen, sonunda ektiğinden urun alırsın Eskisi olmayanın yenisi olmaz Biraz kullanılmış olan giyecek veya eşya eskidi diye elden cıkarılmamalıdır Onları gundelik işlerimizde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
Yerli Malı Haftası ile ilgili Sozler Ak akce kara gun icindir Ayağını yorganına gore uzat Damlaya damlaya gol olur Yerli malı Turk'un malı, her Turk onu kullanmalı Har vurup, harman savurma İşten artmaz, dişten artar Sakla samanı, gelir zamanı Ekmek olmayınca, yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Tutum Yatırım ve Turk Malları haftası ile ilgili sozler Yerli Malı Haftası ile ilgili sozler, atasozleri Tutum Yatırım ve Turk Malları haftası ile ilgili guzel sozler Tutum Yatırım ve Turk Malları haftası ile ilgili ozlu sozler, atasozleri: Varsa paran pulun, cumle alem kulun; yoksa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,465Konular
981,141Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt