Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tutumluluk şiirleri ve yazarı

Tutumluluk şiirleri ve yazarı
0
152

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Tutumluluk ile ilgili şiir ve yazarları

Sayfamızda tutumluluk ile ilgili şiirler bulabilirsiniz ayrıca tutumluluk ile ilgili şiirlerin yazarlarınıda şiirlerin alt kısmında bulabilirsiniz

YERLİ MALI

Ustum, başım, İcim, dışım
Ayakkabım yerli malı…
Vatanını seven insan,
Yerli malı kullanmalı

Neden param avuc avuc
Yabancıya gitsin butun?
O paralar diken olur,
Canımızı yakar bir gun

Yerli malı duruyorken
Yabancıya bakar mıyım?
İşcimizin emeğini
Bile bile yıkar mıyım?

Ceşidi az olsa bile,
Yerli malı, vatan malı
Başka turlu duşunenler
Varlığından utanmalı

Hakkı Sunat

TUTUMLU COCUK

Damla damla akan sudan,
Koca goller dolup taşar
Tutumsuzlar kalır yolda,
Tutumlular dağlar aşar

Biz tutumlu cocuklarız,
Para dolu kumbaramız
İnsanlar kara gunde,
Kimseye el acmamalı

Calışmalı, kazanmalı,
Hicbir işten kacmamalı
Biz tutumlu cocuklarız,
Para dolu kumbaramız

Hakkı Sunat

YERLİ MALI

Haftamızı acalım,
Yurda neşe sacalım
Yerli malı dururken,
Yabancıdan kacalım

İpekli var, yunlu var,
Pamuklu var, bezi var
Fabrikalar işliyor,
Oz malım gelişiyor

Yaban malı almayız,
Duşunmeye dalmayız
Biz tutumlu oldukca,
Hic de yoksul kalmayız

Latif Okten

imagestutumluluksiirleriveyazari5aedb4d20a663

Similar threads

Tutumluluk ile ilgili şiir ve yazarlarının isimleri Tutumluluk ile ilgili şiirler derledik sizlere sayfamızd apaylaşacağımız şiirler ile birlikte şiirlerin yazarlarını da alt kısımlaırnda bulabilirsiniz TUTUMLULUK Elektrikten suya Sudan doğalgaza Ve sayılmaz kaynakla Dunya boşa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Tutumluluk demek elimizdeki parayı malı ve zamanı yerine gore en iyi şekilde kullanmamız demektir Bazı kişiler cimrilik ile tutumluluğu birbiirne karıştıyorlar oysaki tutumlu olmak ile cimriliğin hicbir alakası ve ilgisi yokturTutumlu insan, hayati ve zorunlu olan ihtiyacları icin para...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Tutumluluk İle İlgili Kısa Şiirler TUTUMLU COCUK Damla damla akan sudan, Koca goller dolup taşar Tutumsuzlar kalır yolda, Tutumlular dağlar aşar Biz tutumlu cocuklarız, Para dolu kumbaramız İnsanlar kara gunde, Kimseye el acmamalı Calışmalı, kazanmalı, Hicbir işten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Tutum, Yatırım ve Turk Malları(Yerli Malı) Haftası Şiirleri Tutum Yatırım ve Turk malları haftası şiirleri Yerli Malı Haftası ile ilgili şiirler BİZİM YERLİ MALIMIZ Elin kokusuz, yapma gulunden guzel gelir Bana bizim bahcede boy atacak calımız Yabancı tezgahlarda boy boy, kolay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Yerli malı şiirleri haftası şiirleri kısa Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı Seni ozledik durduk Gunun gelecek diye, Yolunu gozluyorduk Susleyelim masamızı Kutlayalım haftamızı Yurdumuzda neler yok, Ne yetişmez, ne bitmez? Eğer gormek istersen Yurdu biraz dolaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,542Kullanıcılar
abcalcioSon üye
Üst Alt