Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tuvalet Dialogları

Tuvalet Dialogları
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tuvalet Dialogları Kimi halk müziği vardır tuvalaetin dolu olduğunu gördükleri halde sorarlar'dolu mu'?işte kimi zaman hakketdikleri cevaplar Ev Hali Kim var tuvalette ? Kimi isterdin, Ajda Pekkan mı Cem Yılmaz mı ?Ne salaksın ya bu evde iki kişiyizSen dişarda olduğuna kadar burada kim olabilir? Aman aman iyi fakat bir soru sorduk sanadaUkala şey Tuvalette misin? EvetNasıl anladın,Nasadan mi bildirdiler? Ne yapıyorsun orada ? Hep tüketici olduumdan şikayet ederdin ya Üretime katkıda bulunuyorum Tuvaletten ne zaman çıkarsın? Niye ülkenin bana mı ihtiyacı var? Ya ne vakit çıkarsın? Trafiğe bağlı meslek ve Umumi Yerler Tuvalet manâsız mu? Hı hı boştu acilen ben dolduruyorum Tuvalet dolumu? Evet Kim var içeride ? Hüseyin abi,Hayri amca birde ben varım okeye dördüncü bekliyorduk,gelsene içeri Abi iş saati bitti artık çıksan Dur be koçum ben artı mesaiye kalıyorum Turhan abi kahveni tazeleyim mi ? Ne kahvesi lan tuvaletteyiz be Girerken elinde gazete vardıBilirim gazete okurken daima kahve içersin sen ondan didiydim he he he Git ulan işine Bunca saat ne yapıyon ya tuvalette? Borsadaki durumu inceliyom salak, kabız olmuşuz dimi Gümrükte takıldı Tıktık Tuvalet dolu mu? Aradığınız tuvalet kapsama alanı haricen yada kapalı 1549159879 1549159879 tuvaletdialoglari5c564dcca285ftuvaletdialoglari5c564dcca285f http:wwwozgurceduslercomimagesnokta  

858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt