Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tuvana Türkay: Londra'ya taşınmam söz konusu değil

Tuvana Türkay: Londra'ya taşınmam söz konusu değil
0
37

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
tuvana_turkay_londraya_tasinmam_soz_konusu_degil_1650179894_4471.jpg

Bebek'te objektiflere yansıyan Tuvana Türkay, Londra'a taşındığı yönündeki haberlere açıklık getirdi. Türkay, "Öyle yazıldığı gibi bir şey yok. Ben sürekli Londra'ya işlerim olduğu için gidip, geliyorum. Okulum orada." dedi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu ve şarkıcı Tuvana Türkay, önceki akşam Bebek'teki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Türkay, "Eski, bilinen bir şarkıya cover yapıyorum ama şarkının adını şu an söyleyemem." ifadelerini kullandı.

4fCL9_1650179725_2498.jpg

"LONDRA'YA TAŞINMAM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Tuvana Türkay, geçtiğimiz günlerde basına yansıyan Londra'ya taşındığı yönündeki haberlere açıklık getirdi.

Ünlü isim, şunları ifade etti:

"Öyle yazıldığı gibi bir şey yok. Ben sürekli Londra'ya işlerim olduğu için gidip, geliyorum. Okulum orada. Londra'ya taşınmam söz konusu değil."

Türkay, röportajı tamamlamasının ardından evinin yolunu tuttu.

Similar threads

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okullara kayıt sırasında okul aile birliklerince yapılan bağış talebiyle ilgili, "Velilerimiz 'vermek istemiyorum' dediğinde 'kaydınızı yapmıyoruz' durumu söz konusu değil, yasal olarak bu mümkün değil." dedi. Selçuk, AA Editör Masası'nda gündeme ilişkin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan Kabine Toplantısı devam ederken açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takdim konuşmasında ABD ziyaretine ilişkin değerlendirme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan Kabine Toplantısı devam ederken açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takdim konuşmasında ABD ziyaretine ilişkin değerlendirme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Cenevre’den sonra Kuala Lumpur’da Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed’in girişimiyle düzenlenen Kuala Lumpur Zirvesi’ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk gazetecilerle bir araya geldi. Erdoğan, yaptığı açıklamada asgari ücret ile ilgili bir jest yapacağı sinyalini verirken, “İnşallah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mazlum denilen kod adlı kırmızı bültenle aranan terörist. Amerika'nın bu adamı bize teslim etmesi lazım." dedi. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde TRT ortak yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. ABD ve Rusya ile yapılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt