Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

tüylerden nasıl kurtulurum??

tüylerden nasıl kurtulurum??
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
tüylerden nasıl kurtulurum?? kıllardan nasıl kurtulunur arkadaşlar yaz geliyor ve tüyler tekrar başımıza bela olmaya başladışöyle daimi,evde hazırlanabilecek nebati yöntemler bilen varsa yazsın lütfenben dolunaylı bir şeyler duydum ama ne dek doğrudur bilmiyorum hurafe gibi bir şey deneyenler varsa data verebilir mi  

Similar threads

Yüzdeki Tüylenme Sorunundan Nasıl Kurtulurum? yüzdeki tüyler, yüzde tüylenme, tüylere bitkisel çözüm Tüy sorunu bayanlar için en bıktırıcı sorunlardan biridir Vücudun belli bölgelerin de çıkan tüyler için bayanlar farklı yöntemler uyguluyor Ağda, lazer epilasyon, jilet bunlardan bazılarıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Vehbi Vakkasoğlu ile Çanakkale üzerine Çanakkale nedir sizce? Osmanlı Devletinin batarken, fiziki varlığı sona ererken kazandığı muhteşem bir zaferin adıdır Çanakkale maddi imkanlarıyla neredeyse sıfırlanmış olan bir devletin galeyana gelmiş olan maneviyatıyla kazanmış olduğu bir zafer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Selamunaleykum arkadaşlar Bu değerli bilgileri size yazmak istedim,daha doğrusu alıntı yaptım inşallah işinize yarar Sabır Sual: Sabrın önemi nedir? Neye sabretmek daha çok sevaptır? CEVAP Sabır üç çeşittir En önemlisi günah işlememeye sabırdır Bir hadisi şerif meali şöyledir: (Sabır üç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Sarı Bıttım Sabunu Nedir? Bıttım sabunu, Güneydoğu Anadolu’da olgunlaşmamış, yabani bir fıstıktan yani menengiç meyvesinden ve yağından elde edilir. Siirt bölgesine ait olan sarı bıttım sabunu, ülkemizdeki insanların yıllardır kullandığı ve doğanın mucizesi bitkisel bir formüldür. Bıttımdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
347
Arkadaşlar yazacaklarım birazcık uzun gelebilir Ama öykü ederek yazdım okurken sıkılmazsınız Her şey 2010 yılında yaşadığım ilçeye yakın, il merkezinde bir okulu kazanmamla başladı Böylece böyle derken mektep başladı, yurtta kalıyordum Akşam etütleri olur bilen bilir okul başlamadan bir gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,497Konular
981,947Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt