Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tuz mağarasında astım tedavi edilecek

Tuz mağarasında astım tedavi edilecek
0
51

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
ÇANKIRI'NIN merkeze tabi Balıbağı Köyü sınırları içinde 5 bin yıldır yararlanıldığı tahmin edilen tuzlu mağarası bulunuyor Hititlerden kalma mağarada açılan galerilerin uzunluğu 7 kilometreyi buluyor Çankırı Valisi Ali Haydar Öner, mağarada 'Kristal Art Galeri' adını taşıyacak uluslararası bir sanat ve sağlık durumu merkezi projesi ilerletti Aynı bir tesis Polonya'nın Krakow kentine yakın Wieliczka tuzlu madeninde bulunuyor İçinde, astım ve alerji çare merkezi, müze, restoran hatta kilise yer alan kompleksi yılda 16 milyon kişi ziyaret ediyor Öner'in verdiği bilgiye takriben, mağarada açılan bulvarlarda, Cumhuriyet, Osmanlı, Epik Kahramanlar, Dünyanın Harikaları gibi başlıklar altında galeriler oluşturulacak Sergilenecek bütün heykeller tuzdan yapılacak Meydan kısmı konserkonferans salonu olacak Galerilerden bir veya ikisini kente kazandırmak için Avrupa Birliği'ne 54 milyon Euro'luk bir proje sunduklarını bildiren Öner, Astım tedavi ünitesi de kurmayı arzuluyoruz
Finansı bugün bulsak projeyi anında başlatacağızdedi
*

858,507Konular
982,856Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt