Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MerhabaBenim FLY 3000 video tv kartım varlifeviewcomtw den driver indirdim fakat yine de herhangi bir video yakalama donanımı bulunamadı diyorBana tv kartımı çalıştırabilecek bir program veya bir çözüm üretebilirmisiniz
İşletim sistemim WinXp Prof Sp1 Gigabite anakart, Nvidia Geforce 4 Mx 440 se ekran kartı, bir de Life Wiev 98 Fm radyolu Fly Tv Tv kartım sorunla ilgili donanımlarım Sorun şu: İşletim istemim Windows Me iken ya da daha sonra kurmuş olduğum Win xp Prof iken bilgisayarı açtığımda tv kartım kendi...
Arkadaşlar Her Yere Baktım Her Yerde sorulmuş AMa Çözüm verilememiş Ben Şimdi Size Olayımı Anlatayım
Eski Pc'mdeki '' Fly Video 98 XP '' Marka Tv Kartımı Söküp Yeni Bilgisayarıma Bağladım Pcyi Açtım Karşıma '' Çoklu Ortam Video Denetleyicisi '' Diye Bilinmeyen Aygıt Geldi '' Fly Video 98 XP...
Arkadaşlar Eski bir TV kartım var TView diye bir CD ile kuruyordum driverlarını ve oynatıcı programını
Şimdi XP ye geçtim Ancak ne driver tanıyo ne TViev denen meret
Ancak Donanımı tanıtmadan da XP de TV izletebilen programlar varmış diye duydum
Lütfen yardım edin
DOSTLAR MERHABALAR
donanım özel
amd 64 bit 3000+ (1,81 Ghz HA BEN BUNU ANLAMADIM BU NE DEMEK ? AÇIKLAYA BİLİR MİSİNİZ?)
512 mb ram
samsung 7200 rpm sata 160 gb harddisk
ekran kartım 128 mb ram en kötülerinden pcı 16x ati destekli quake marka
şimdi sorumşu arkadaşlar : benim pc...
Merhaba Arkadaşlar
Arçelik Marka TV Siemens Marka TV out lu Laptop
Televizyonumda S video girişi var bilgisayarımda da Svideo çıkışı birbirine bağlıyorum bir adet de stereo kabloyu bilgisayardan TV ye bağlıyorum Ekran kartının Display ayarlarını yapıyorum Harşey harika Masaüstü renkli ve...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.