Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Twilight tutulma kitap özeti

Twilight tutulma kitap özeti

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Twilight Eclipse kitap özeti

Edward'ın hoş sesi arkamdaydıBen onun ağır ağır taraça basamaklarından ortaya çıktığını bakmak için döndüğümde onun saçları koşmaktan uçuşmuştuO ilk olarak beni kolları arasına aldı,kollarına hapsetti ve beni baştan öptüBu öpüş beni korkuttuÇok pozitif gergindi,dudakları dudaklarıma değdiği vakit fazla güçlüydü,o bizim birbirimizden terketmek için zamanın çok geç olduğundan korkmuş gibiydi''

Seattle bir dizi gizemli cinayetle çalkalanırken ve alçak bir vampir intikam ardındaki koşarken, Bella tekrar kendisini tehlikenin bütün ortasında bulur Bütün buların arasında, bir de Edward'a duyduğu aşk ve Jacob'la olan arkadaşlığı aralarında seçim yerine getirmek zorunda kalır Vereceğpi kararın, vampirler ve kurt adamlar aralarında senelerdir süregelen mücadeleyi körükleyeceğinin de farkındadır Mezuniyet günü hızla yaklaşırken Bella'nın vermesi gereken bir karar daha vardır: hayat veya ölüm

Yazan: Stephenie Meyer
Tercüman: Eren Akaba
Yayınevi: Epsilon (1)
Sayfa: 547
Dil: Türkçe
Türü: Serüven *

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt