Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Twitch Yayınında Jahrein'e 'Gizli Delikli Tava, Karına Yazık' Gibi Ağır Hakaretler Eden Gaga Bulut Gündemde

Twitch Yayınında Jahrein'e 'Gizli Delikli Tava, Karına Yazık' Gibi Ağır Hakaretler Eden Gaga Bulut Gündemde
0
83

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-e88f81eb42cb812a576aa40ad422a52e0f15b8b1.jpg

Gaga Bulut yeniden ağır saçmalamış...

Paylaşımlarında çocukları kullanarak para karşılığı öpüştürdüğü münasebeti ile tutuklanan toplumsal medya fenomeni Gaga Bulut geçtiğimiz yıl Aralık ayında tahliye edilmişti.

Toplumsal medyaya bir özür görüntüsüyle geri dönen Gaga Bulut, bir müddettir de içerik üretmeye devam ediyordu.

Dün ise katıldığı bir Twitch yayınında, gerçek ismi Ahmet Sonuç olan Jahrein mahlaslı tanınan yayıncıya demediğini bırakmayarak ağır hakaretler etti.

Gaga Bulut yayında "Aç köpek bana rezil diyorsun, ben bunu kabul ediyorum ben öz eleştirimi yapıyorum lakin sen ne olduğunu kabul etmiyorsun. Sen bir delikli tavasın bunu da gizliyorsun. Sen bâtın bir delikli tavasın. Sana hiçbir şey söylemek istemiyorum kendine gel. Evlenmişsin, karına yazık." diyerek homofobik hakaretleri bir bir sıraladı.

Bu hakaretler üzerine Jahrein Twitter hesabından açıklama yaparak, Gaga Bulut'a dava açacağını söyledi.

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com
Jahrein'e takviye tweetleri de gecikmedi

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com
Gaga Bulut hiç akıllanmayacak üzere...Siz ne düşünüyorsunuz?

858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt