Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Twitch'ten Yayıncı Kapanlar Arasına YouTube Da Katıldı

Twitch'ten Yayıncı Kapanlar Arasına YouTube Da Katıldı
0
91

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Twitch ünlü yayıncılar konusunda son vakitlerde kan kaybetmeye devam ediyor. Ninja, Shroud ve King Gothalion üzere isimleri Mixer'a kaptıran Twitch önünde artık de YouTube'u buldu.

100 Thieves'in içerik yaratıcısı Jack 'CouRageJD' Dunlop, bundan sonra sırf YouTube Gaming üzerinden yayın yapacağını açıkladı ve exclusive görüşmeleri yapan daha bir çok ünlü yayıncının da yolda olduğunu söyledi. CouRage'in yeni platformundaki birinci yayını 5 Kasım'da yapılacak.

CouRageJD, kararını açıkladıktan sonra gelen destek iletilerinden da çok mesut olmuş.

"Bugün bana yolladığınız mükemmel iletiler ve destek için hepinize çok teşekkür ederim. YouTube'a geçişimin hayatımı değiştiren bir hadise olduğunu söylemem hafif kalır. Bundan 5 yıl evvel maaş bile alamayan bir stajyerdim, artık ise ailemi hayal bile edemeyeceğim biçimlerde destekleyebiliyorum. Bu anı hiçbir devir unutmayacağım" diyor Dunlop bildirisinde.

Dunlop'un acentası Loaded Ninja ve Shroud'un yanı sıra Summit1g, LIRIK ve daha bir çok ünlü yayıncıyı da temsil ediyor. Loaded'in bir çok müşterisinin şu an öteki platformlarla görüşme halinde olduğu söyleniyor.

Bakalım Twitch, Mixer ve YouTube arasındaki yayıncı kapma savaşları daha ne kadar devam edecek?

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,753Kullanıcılar
umut ismailSon üye
Üst Alt