Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Twitter Aşk Sozleri Kısa

Twitter Aşk Sozleri Kısa
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Twitter Aşk Sozleri

PeynirEkmek Yersen Gariban Olursun, Ama; Peyniri, Ekmeğin Uzerine Koyar, Bir'de Kurdan Saplarsan, Sosyete Olursun

Ne yani, Papatyada bir yaprak daha olsaydı beni sevecek miydin?

Ressama mutluluğun resmini cizebilir misindiye sormuşlar Ressam demiş ki ben cizerim de sen anlayabilir misin?

Basit kadın; guzel olmayı zeki olmaya tercih ederCunku basit erkekte zekayı anlayacak kafa değil, guzelliği gorecek goz vardır

Gormeyince tukenseydi sevgiler, insan varlığı boyunca gormediği Rabbine boylesi muhabbet duyar mıydı? Mevlana Celaleddini RUmi

Ozlersin, bi sigara yakarsın Uzulursun, bi sigara yakarsın Sıkılırsın, bi sigara daha Duygusal insanlar bu yuzden cabuk oluyorlar işte

Biz cocukken; Yollar bozuk, musluklar bozuk, ziller bozuk, paralar bozuk Ama adamlar sağlamdı !

Baş Agrısı Gibi Sevdan Hic Dinmeyecek Gibi Sancısı Şikayetci Değilim Ama Keşke Bir İLacı Olsaydı Cemal Safi |

Bu saatten sonra sana ‘’don’’ mu yoksa ‘’hoşca kal’’ mı demeliyim?

“İnsanı tuketen sahip olamadıkları değil, sahipken kaybettikleridir

Sakın yanlış anlama, kendimi yitirmiş değilim, sadece sende kayboldum o kadar

Oldurecektim seni incitecektim seni unutacaktım seni ama lanet olsun!!! kıyamadım

Sahi ayrıldık mı biz? Hayır ! Gitmiş olamazsın sen, Bitmiş olamayız biz !

ben kimsenin herşeyi olamıyorum… kimse benim yalnızlığım olmuyor

Tıpkı bir nefes gibisin İcimde tuttuğum surece benimsin Bırakırsam gideceksin, bırakmazsam oldureceksin

Doğru zamanda gelen yanlış insana tanıdığın şansı, Yanlış zamanda gelen doğru insana tanımadığın surece; uzulen hep sen olursun!

Benden nefret edenlerden nefret edecek vaktim yok Cunku ben, bana değer verenleri sevmekle meşgulum

Elinden geleni yaptıktan sonra sıra ayağına geleni yapmakta Gitmek gibi mesela Sunay Akın

Belki de aşk sevgiliyi kazanmayı değil de, onda kendini kaybetmeyi gerektirir

Bir milattı AŞKI tanıyışım O'dan başlayıp O'na kadar saydım

Kusura bakma ' demene gerek yoktu giderkenBen sana bile bakmaya kıyamazken, kusuruna nasıl bakayım?

Ey yar ! Aşık olmak dua etmektir… Bir omur boyu Amin’e var mısın ?

nasıl icini sıcak tutuyormu,onun sahte elleri

Nasıl kendisi olabilirdi insan? oğrendim: Lambalar sondurup soyundum Utancı cıkarıp attım!!!

Cok zordu Yusufu gormeyen gozun Zuleyhayı anlamasıCok kolaydı Yusufu gormeyen gozun Zuleyhayı kınaması

Aşk dostluğa sormuş Ben varken sen ne işe yararsın? Dostluk cevap vermiş Sen Yokken ben senin akıttığın gozyaşlarını silerim

858,472Konular
981,208Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt