Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Twitter Cüneyt Çakır Geyikleri!

Twitter Cüneyt Çakır Geyikleri!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Twitter Geyikleri Cüneyt Çakır

Dün akşam yönettiği ve dünya basınınnın gündemine geldiği Man United Real Madrid maçındaki yönetimiyle Cüneyt akır, Twitter'ın da gündemi oldu

Maçın 56 dakikası dakikasına Nani'ye kırmızı kartını göstererek Manchester'i 10 kişi bırakan Cüneyt Çakır, twitter'ı salladı İşte o tweetler:

@SirKocaman
Cüneyt Çakır geçen sene Chelsea'yi 10 birey bıraktı Bugünde Manchester'ı Adam IngiltereTürkiye aralarında diplomatik kriz

@Zulumdul
Cüneyt Çakır türk futbolundan daha sonra dünya futboluna da tecavüz etmeyi başardı

@ibrahimseten
NTV'de Serdar Tatlı'nın Cüneyt Çakır'ın hakemliğini eleştirmesi; Hikmet Karaman'ın Mourinho'nun hocalığını eleştirmesi ile aynı şebeleklik

@brudermartin
Ferguson az sonra sakızını Cüneyt Çakır ekmek sanıp yesin diye sahaya atacak

@bizbizeyeteriz
İngiliz Sunucu: ''Cüneyt Çakır, geçen sene Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu da benzer böyle engellemişti''

@apacironaldo
henüz jöle sürmek için mutfağa gideyim dedim, Cüneyt Çakır bana da kırmızı kart gösterdi

@Zulumdul
Geçen yaz tatilde ingiliz bir kız dost yapmıştım kendime, Cüneyt Çakır yüzünden aramız bozuldu derhal Yeter Yıldırım Demirören

@SirKocaman
Geçen gün Cüneyt Çakır'ı gördüm, selam verdim Kırmızı kartını çıkardı *

858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt